2013. 11. 02.

B!tches with Issues

 

Megőrült unikornisokon vágtázó táncvigalom az újjászülető phenom’enon magazinnak! Zenei guruk, art-headek, hipszter hordák, fashion wannabek, a divatvilág és holdudvara, plusz Budapest legjobb DJ-i egy helyen, csak ezen az estén!

A kizárólag on-line felületen futó popkulturális magazin 2010 elején indult hódító útjára, ami szupernóva sebességgel vált a hazai trendérzékeny fiatal korosztály első számú informatív és egyben szórakoztató portáljává. Az évek alatt már-már kultikus trendmagazinná nőtte ki magát a hazai piacon egyedinek számító vizuális megjelenésével és azzal, hogy mára már komoly szakemberekké váló fiatal zenészeknek és alkotóknak segített ismertséget és szakmai elismeréseket szerezni, azok bemutatásával. A lap a fiatalok verbális és vizuális nyelvezetét használva kiemelt fontossággal informál a hazai és nemzetközi zenei világ történéseiről, fesztiválokról tudósít, a divatot teremt, vagy kortárs kulturális események releváns momentumaival üzen.

A portál 2011 novemberében újult meg utoljára, két évvel később pedig ismét bővített tartalommal, méretét tekintve is nagyobb, portálszerű weboldallal, friss arculattal és mobilbarát megjelenéssel folytatja a trendek diktálását.

Line upSTICKY BEATSDICTATOR & HUSSARDESIGNER DRUMS

Belépő: 1000 Ft

Helyszín: Toldi Klub

Időpont: Nov 2., péntek, Kapunyitás: 22.00

Hivatalos Facebook esemény

Top