2013. 06. 13.

Boom Boom

Visszatért a Boom Boom, Magyarország legkeményebb underground zenekara
Egy igazi zenei erődemonstráció!

2011. február 10-én, közel 10 év után újraalakult a Boom Boom zenekar, amely Magyarország legkeményebb underground zenekaraként volt ismert a 90-es évek végétől. Az energiájáról és intenzitásáról elhíresült formáció ugyanazokkal a tagokkal állt ismét össze: Borlai Gergő (dob), Jamie Winchester (ének-gitár), Mohai Tamás (gitár), Szappanos György (basszusgitár) és Tátrai Tibor (gitár).

A zenekar intenzitását és erejét az garantálja, hogy tagjai mind aktív és a hazai szakma legelismertebb zenészei közé tartoznak, akik együtt elképesztő energiát szabadítanak fel a színpadon. Jamie Winchester dalszerzői, produceri, énekes szólókarrierje és saját produkciói mellett aktív számos zenekarban, Mohai Tamás az egyik leguniverzálisabb és legeredetibb gitáros, Szappanos György az egyik legtechnikásabb magyar basszusgitáros, a már nemzetközileg is elismert Borlai Gergő elképesztő energiáját már sok hazai és nemzetközi produkcióban megmutatta, Tátrai Tibor pedig több mint 30 éve Magyarország egyik legismertebb gitárosa.

A zenekar a 90-es évek végétől számos klubban, művelődési házban és fesztiválon megfordult, 2011-es visszatérése a hazai élőzene egyik mérföldkövének is tekinthető. A Boom Boom zenei stílusa egyedinek mondható, erre példa saját szerzeményeiket tartalmazó Intergalactic Megahello című albumuk is, amelyen nyolc track-el robbantottak, de egyedi stílusuk olyan nagy neves előadók számainak feldolgozásában is megmutatkozik, mint például Jimi Hendrix, Lennon-McCartney, Stevie Wonder vagy éppen Robben Fordé, amelyeket mind egy sajátos blues, rock, jazz egyveleg formában értelmeznek.

A Boom Boom ezúttal hangrobbantását június 13-án a Budapest Parkban tartja, amely minden bizonnyal maradandó emléket fog okozni a rajongók és a kerület lakói számára is.

A Boom Boom korábbi két albuma (Live és Intergalactic Megahello) letölthető Tátrai Tibor honlapjáról, friss hírek és rajongói klub elérhető a Facebook-on: Boom Boom.

A zenészek:
Borlai Gergő
Jamie Winchester
Mohai Tamás
Szappanos György
Tátrai Tibor

Jegyárak:
Elővételben: 999 Ft
Helyszínen: 1499 Ft

Jegyirodák:
• Nyugati téri Sziget jegyértékesítő pont
• Fesztiváljegy.hu iroda

Online jegyértékesítés

Az esemény Facebook oldala

Top