2014. 02. 22.

BLZ15: Calibre & MC DRS, DJ Die

Calibre, vagyis Dominick Martin az egyik legmasszívabb liquid drum and bass zenei producer és dj egészen pontosan Írországból. A receptje: végy egy zongorát, egy producert, aki nem szégyelli a hangját sem hozzáadni a produkciójához, majd mártsd bele melankóliába, és kész a tökéletes lélekkel teli liquid. Az egyszerűnek tűnő hozzávalókat nagyon kevesen tudják csak olyan jól alkalmazni, mint a belfasti koma. Muzikális, mély számai a dobbasszus könnyedebb válfaját képviselik, mégis előszeretettel játssza az összes nagy név.

A belfasti születésű legenda buliját ráadásul más nevek is színesítik majd, jön például az utóbbi időben Calibre-nek egyre többet asszisztáló MC DRS, de fellép még egy másik régről ismert név is, Dj Die. Valamint természetesen a hazai line up-ból sem lesz hiány a Corvintetőn.

Az 1972-es brit születésű Dj Die zenei producer és dj alapította a Full Cycle Recordings-t. DJ Die a drum’n’bass Pantheonjának főistenei között foglal helyet. Élő legendának számít a műfajban, akinek óriási szerepe volt abban, hogy a d’n’b kultúra több millió hívet szerzett magának a világon a kilencvenes években. Mint minden ismert drum’n’bass művésznek, neki is számos alteregója és ismert side projektje van. 1997-ben tagja volt Roni Size kultikus d’n’b alakulatának, a Reprazentnek.

Helyszín: Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.

Belépő: (Early bird jegy) 2000 HUF (csak a BP Shop Westendben) a készlet erejéig, utána 2500 HUF.

Dátum: 2014. Február 22. 22:00

Forrás: www.partmagazin.hu, www.sziget.hu

Top