2015. 01. 02.

Bladerunnaz pres. DC Breaks & Audio

 

The first rave in 2015!
A Bladerunnaz szervezőcsapat 1998-ban jött létre, hogy Magyarországra hozza az akkori legelőremutatóbb tánczenei stílust, a drum and bass-t. A stílussal együtt nőtt itthon a Bladerunnaz egyre nagyobbra, mára a hazai elektronikus tánczenei életben a Bladerunnaz az egyik legnagyobb magyar zenei szervező, drum and bass-ben pedig a vezető promóter. A drum and bass és a Bladerunnaz neve Magyarországon egybeforrt, aki idehaza a stílus kedvelője az biztosan megfordult már Bladerunnaz rendezvényen. A stílus nemzetközi sztárjai szinte kivétel nélkül mind Bladerunnaz rendezvényen lépnek fel Magyarországon.
A drum and bass rendezvények mellett a Bladerunnaz más stílusokban is (garage, dubstep, house, techno, IDM) igyekszik érdekes és népszerű előadókkal megörvendeztetni a magyar közönséget.
Sorozataink, amelyekkel rendszeresen találkozhat a közönség Budapesten és országszerte: Bladerunnaz, Budapest Jungle, Budapest Bass Music, Different Drum, Heads Up!, Kick it. Nemzetközi rendezvények, amelyeket a Bladerunnaz képvisel Magyarországon: UKF, Let It Roll, Therapy Sessions, Outlook Festival

Line up
DC Breaks (Ram Rec. – UK)
Audio (Ram Rec. – UK)
Jade b2b Chris.SU
IAN Autorun b2b Markov
Klay b2b Puppetz

HelyszínAkvárium Klub

Időpont: 2015. január 2. 22h

Jegyárak: Helyszínen, a Ticketportal és az Akvárium klub rendszerén keresztül 3000 Ft.

Facebook esemény
Akvárium klub hivatalos oldal
RAM records hivatalos oldal

Top