2013. 11. 19.

BGF KÜLKER GÓLYABÁL 2013

Természetesen idén is megrendezésre kerül a tanév legnívósabb rendezvénye, a Külker ezévi gólyabálja. A gólyák legemlékezetesebb estéje november 19-én, kedden kerül megrendezésre, az ország egyik legkülönlegesebb rendezvényhelyszínén, az egykor moziként működő és berendezése alapjait meg is tartó Cinema Hallban!

Bálunkon ott lesz az ország alighanem legviccesebb, ugyanakkor mégis legkomolyabb csapata, a Belga; vendégünk lesz a hatalmas sikereket elérő rapper-páros, Majka és Curtis; valamint fellép hazánk legkeresettebb lemezlovasa, Andro is! De ez még nem a vége: a Fiesta együttes sajnos már eredeti formájában nem létezik, viszont megkerestük az egykori sikerzenekar énekesét, így bálunkon exkluzív fellépést ad Csordás Tibi! Az év legepikusabb buliján velünk tart az ország legjobb hangulatú bulijainak felelőse Rusty, valamint a budapesti főiskolás partyk állandó sztárja Matt Flaron is. Némi Külker-feelinggel is megfűszerezzük a lineupot a biztonság kedvéért, Andro után a buliteremben rezidens DJ-nk, Nieder áll a lemezjátszók mögé!

Bulizz egy jót, nézd meg a gólyatáborról készült filmet, legyél az est királya/királynője! Légy része a Külker Party-nak!

BGF KÜLKER GÓLYABÁL 2013

HELYSZÍN: CINEMA HALL

FELLÉPŐK:

Koncertterem:
★ BËLGA ★
★ MAJKA & CURTIS ★
★ CSORDÁS TIBI (EX-FIESTA) ★
★ MATT FLARON ★

Buliterem:
★ ANDRO ★
★ RUSTY ★
★ NIEDER ★

PROGRAMOK:

■ Gólyatánc
■ Gólyatábor-filmpremier
■ Gólyaeskü
■ Bálkirály- és bálkirálynőválasztás
■ Buli hajnalig

DRESS CODE: ELEGANT
(fiúknak: öltöny, nyakkendő, lányoknak koktélruha vagy kisestélyi)
A dress code-nak nem megfelelő öltözetben érkező vendégeket érvényes jegy ellenére sem áll módunkban beengedni az eseményre!

Jegyinfó: HAMAROSAN

A bálkirály- és bálkirálynő-választáson a kezetekben a döntés: az általatok legjobbnak szavazott 5 fiú és 5 lány a helyszínen versenyezhet a főiskola koronájáért, ami mellett természetesen értékes nyereményekben is részesül a Burn, a Maximus Vodka és a Sony felajánlásával!
► www.bit.ly/kulkergolyabal ◄

►►► WWW.FACEBOOK.COM/KULKERPARTY ◄◄◄

► www.facebook.com/belgaofficial
► www.facebook.com/pages/Majka/103112569723804?ref=br_tf
► www.facebook.com/Curtis4ker
► www.facebook.com/andromusic
► www.facebook.com/csordastibi
► www.facebook.com/djrustyofficial
► www.facebook.com/mattflaron
► www.facebook.com/nieder.hu

►►► TÁMOGATÓINK:

► BURN
► MAXIMUS VODKA
► SONY
► FANINFO.HU

Top