2013. 11. 01.

BEN ’13 – Irie Maffia, Supernem

 

BEN 2013 azaz Budapesti Egyetemi Napok 2013 név után kutakodva egy masszív összegyetemi bulit találunk a Petőfi Rendezvényközpontban – alias Pecsa –  október 31. és november 2. között, a hazai zenei élet javából válogatva a szemesztertől megfáradt hallgatóság legnagyobb örömére.

Program:
Új EP-nek bemutatására készül az ország legnagyobb rock and roll zenekara, a Supernem. Az érkező anyag mellett természetesen a jól ismert slágerek is elengedhetetlen kelléke a jó hangulat megteremtéséhez. Hintázva táncolás hajnalig egy rossz cipőben a világ tetején!

Ha önmagában ez nem lenne elég, Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválzenekara fokozza tovább a hangulatot. Mostanra már mindenki tisztában van idei, “Nagyon jó lesz” című albumuk dalaival, valamint az Irie Maffia dinamikus előadásmódjával. Földrengés és zenezengés várható.

És dobunk rá még egyet: az estét hazánk egyik legizgalmasabb punk-rock zenekara, akik két év alatt a semmiből a fesztiválokra törtek fel indítja az estét, hogy semmi esetre se legyen lassú bpm-es dj set a buli elején. Akinek még nem ugrott be: a Kozmoszról van szó.

Jegyárak:

Napijegyek: 2.199.- elővételben // 2.499.- a helyszínen

Bérletek: 4.999.- elővételben

Jegyárusító pontok:

  • BP SHOP – Westend
  • BP SHOP – Wesselényi
  • Hammer Zenebarlang
  • Petőfi Rendezvényközpont

Az esemény hivatalos Facebook oldala

Hivatalos Facebook esemény

Top