2013. 11. 02.

BEN ’13 – Intim Torna Illegál, The Carbonfools

 

BEN 2013 azaz Budapesti Egyetemi Napok 2013 név után kutakodva egy masszív összegyetemi bulit találunk a Petőfi Rendezvényközpontban – alias Pecsa –  október 31. és november 2. között, a hazai zenei élet javából válogatva a szemesztertől megfáradt hallgatóság legnagyobb örömére.

Program:

A hazai zenekarok legőrültebb rockját játszó Intim Torna Illegál olyan, mint osztriga a svédasztalon – igazgyöngy a javából. Pezsgő dallamok, karcos ének, és felfoghatóan mély üzenetek labdáznak a színpadon, amit a közönség fáradhatatlan tombolással dob vissza. A zenekari oszlopok (Dorogi Péter, Gálos Ádám, Kiss Sándor és Nádasdi János) egyik pillanatban támasztékot nyújtanak minden egyes bulira éhezőnek, a másikban pedig papírsárkányként repítenek messzire. A vulkanikus brigád bár hajlamos az újításokra, az életenergiát mindenhova magukkal cipelik és adnak egy pohárral bárkinek, aki szomjas a bólogatós beteljesülésre.

A háromnapos fesztivál méltó zárásaként pedig a Fehér Balázs vezette The Carbonfools ad szárnyakat, nyit ajtókat, táncoltat meg benneteket, hogy kellőképpen euforikus állapotban fejezzük be az idei Budapesti Egyetemi Napokat. A zenekar ráadásul külföldi karrierjük kapujában teszi mindezt nektek, úgyhogy illene hoznunk a külföldön megszokott bulik hangulatát.

 

Jegyárak:

Napijegyek: 2.199.- elővételben // 2.499.- a helyszínen

Bérletek: 4.999.- elővételben

Jegyárusító pontok:

  • BP SHOP – Westend
  • BP SHOP – Wesselényi
  • Hammer Zenebarlang
  • Petőfi Rendezvényközpont

Az esemény hivatalos Facebook oldala

Hivatalos Facebook esemény

Top