2021. 02. 12.

Be Massive 17. Születésnap COEUS (Afterlife) Marriott Hotel Panoráma Hall

 

A Be Massive 17. születésnapját, egy különleges helyszínen ünnepeljük, ahol eddig még ilyen buli sosem volt. A Marriott Hotel panoráma terméből gyönyörű Budapesti panorámára tárul elénk.A Születésnap minden alkalommal egy különleges esemény amihez különleges vendég és helyszín dukál.

Ezúttal az Afterlife kiadó új tehetségeérkezik COEUS.

Nemrég megjelent 4 track-es lemez a Beyond Dreaming névre hallgat és határozottan azt az igényes, transzba ejtő, enyhén sejtelmes hangzást képviseli, ami az Afterlife-ot is jellemzi.
Mind a négy muzsika zsigeri dallamos techno, mely hemzseg az újszerű ötletektől, tört ritmusoktól és kalandos kivitelezéstől.
Képzeld csak el, ahogy a fő track vagy éppen a Horizon felcsendül egy naplementés szettben és a kivilágított budapesti panorámát bámulod vagy, ahogy a Lucent magával ragad az éjszaka mélységébe. Az biztos, hogy az EP egy tökéletes megtestesítője a szerb előadó transzba ejtő, felemelő dallamokban gazdag, már-már katartikus és álmokon túli művészetének.

A Be Massive az elmúlt 17 év alatt több olyan nevet is hozott első alkalommal Magyarországra, akik aztán A listás sztárrá nőtték ki magukat.

Helyszín: Budapest Mariott Hotel

Időpont: 2021. február 12., péntek, 15:00 -23:00

Jegyek: Earlybird 3000 Ft,Normal I 4500 ft
Top