2014. 08. 21.

B my Lake Festival

 

 

A nyarat is a Balatonnál zárjuk

B My Lake Festival néven egy vadi új, elektronikus vonalra kihegyezett fesztivált kaptunk 2013-ban a Deadcode gondozásában a Balaton partján – egész pontosan Balatonaligán – igen masszív kárpótlást ígérve azoknak, akik esetleg nem jutonak el a Balaton Soundra vagy épp egy kicsit ‘undergroundabb’ elektronikus ütemekre vágynak, vagy csak simán igazán karakán nyárzásársra vágynak

A fesztivál nem tör a nagy testvér babérjaira, hiszen limitált, 30 000-es férőhellyel operál, és nem kimondottan a világsztárokra, hanem a klubélet legmarkánsabb vagy épp legfrissebb arcaira koncentrál, széles mosolyt rajzolva az mainsteam vonal mellett a stílusba mélyebben is belenézők arcaira. Ez itt a kortárs elektronika kérem szépen, ez itt a B My Lake!

A fesztivál

 

Tavaly óriási sikert aratott a Balatonvilágoson debütáló B.my.Lake Fesztivál az elektronikus zene rajongóinak körében, idén pedig még több előadóval és a tavalyinál is nívósabb programmal készülnek a szervezők, a VOLT-és a Deadcode Produkció.

Az augusztus 18-22 között megrendezésre kerülő B.my.Lake, – mely debütálását követően egyből el is nyerte Hollandiában az „Európa legjobb új fesztiválja” díjat a “European Festival Awards”-on, – egyedülálló módon vonultatja fel az e-zene legelismertebb DJ-it. Igazi hiánypótló fesztiválként jelentkezik a Nagyon Balaton programsorozatban: soha nem látott LineUppal várja a techno, tech house, dnb, electro, minimal és EDM szerelmeseit.

Az idén négy naposra bővült „all day and all night long” fesztivál Balaton egyik legszebb partszakaszán, a Balatonvilágoshoz tartozó vadregényes Club Aliga területén kerül megrendezésre, közvetlenül a vízparton – több, mint 120 DJ közreműködésével. A Club Aliga Üdülőközpont a II. Világháború után egy pártüdülővé alakult, és itt pihente ki fáradalmait szinte minden hétvégén pl. Kádár János (akinek villája a mai napig a területen van) és Rákosi Mátyás. Magyarországi útja során itt szállt meg többek között Hruscsov, Fidel Castro, Brezsnyev és Gagarin is. A történelmi hagyaték pikantériája, hogy most éppen ezen a csodálatos helyszínen várja 6 színpaddal a partizó közönséget a nyár egyik legjobban várt rendezvénye, a B.my.Lake Fesztivál.

A bérletek és napijegyek országszerte kaphatók az ismert jegyirodákban.

 

Helyszín: Balatonvilágos, Club Aliga Üdülőközpont

Időpont: Augusztus 18-19-20-21

A B my Lake hivatalos oldala

A fesztivál Facebook oldala

Top