2014. 01. 04.

Azonnal műhely – Tóth Edu

Tóth Edu önálló estje

„Ez nagyon jó!”
„Jajj, ez óriási sztori volt!”
„Ó, hát ez nagyon vicces…”

Ilyen és ehhez hasonló lelkes mondatokat gyakran hallani a Dumaszínházban, a túláradó lelkesedés, mondhatni, természetes velejárója a szoros közönségkapcsolatot igénylő stand-up comedy műfajának. No, de hogy ezek a mondatok az előadótól hangozzanak el, előadás közben? Ilyet eddig kevesen hallottak…csak akik jártak már Tóth Edu önálló estjén.


Tóth-Edu1

Edu mesélni akar, sztorizni, elmondani mindent, ami történt vele, amit gondol, érez, lehetőség szerint mindent azonnal. Ezért is találó az est címe, Azonnal műhely.

A műfaj, a humor, a közönség szeretete igazi, semmi erőltetettség, semmi álságos hatásvadászat. Edut látjuk a színpadon, amint megmutatja az életét, a saját világát, kalandjait, botlásait, komikus és fájdalmas küzdelmeit, gyengeségeit, boldogságát. Naiv, csodálkozó gyermek ő, aki még hisz abban, hogy elég a világot magához ölelnie és ugyanezt kapja vissza is. Talán a valóságban nem így van, de abban a másfél órában, ott a helyszínen előadó és közönsége között igen. Működik. Nincs erre jobb bizonyíték, mint amikor látod a fiatal párt, amint végig nevetik az estét, jól szórakoznak, és csak végén derül ki, hogy egy szót nem értenek magyarul…

Időpont: 2014.01.04 19:00
Helyszín: Kompót Biszrtó, Corvin sétány 1/b
Jegyár: 1.990.- Ft

Jegyek itt vásárolhatóak.

Jó szórakozást kívánunk!

Forrás: www.dumaszinhaz.hu

Top