2013. 09. 20.

Az ország vágtája – A Nemzeti Vágta

Magyarország valódi gyökereinek és egyik legismertebb hagyományának ápolása a Nemzeti Vágta, hiszen jóval több mint egy évezred, megannyi elismerés és múltbéli emlék bizonyítja: Ez a nemzet lóra termett!

Néhány napra a főváros szíve, az Andrássy út és a Hősök tere lóversenyek, lélegzetelállító lovas bemutatók és egyben mára az ország egyik legnépszerűbb eseményének a színhelyévé változik. Több száz nevező és megszámlálhatatlan látogató biztosította már eddig is, hogy a Nemzeti Vágta rendezvényeinek sikere töretlen legyen.

A rendezvény titka valahol a magyarok szívében rejlik, hiszen éljünk akár a nagyvárosokban vagy távol az országtól, a lovak szertete valahol mindenkiben megvan. Nem véletlen, hogy a még egész fiatal – 2008 óta létező –  rendezvényre tömegesen érkeznek a nevezések, hogy képviseljék a telelpülésüket és bizonyítsák lovas tudásukat.

A vágtára mindenkit szeretettel várnak, hiszen díjmentesen látogatható de ha egy keveset hajlandóak vagyunk áldozni is a még fokozottabb élményért, akkor Nemzeti Vágtáralelátó jegyek is válthatóak,  de érdemes sietni mert pillanatok alatt elfogynak!

nvv

Hivatalos weboldal

Hovatalos Facebook oldal

Top