2017. 11. 11.

Az olasz kávé nyomában – Kávékóstoló program

 

Ristretto, espresso, lungo, cappuccino, caffè latte… magad sem tudod mi a különbség közöttük? De mindet megkóstolnád, hogy eldöntsd, melyik is a kedvenced?

Nos…. Amíg odakint már tombol a hűvös ősz, jól esik illatos kávék között tölteni egy kis időt. Főként úgy, ha egy igazán értő szakember készíti el a kávéd. Ő Michele “Primo Premio Caffetteria ” díjas olasz barista, tőle kérheted a kedvenced.
A program ára: 4.800,- HUF/fő, amely tartalmazza a kávékóstolást, a választott kávét és édességet.

A program menete:

-Michele elkészít számos, igazán aromás, itáliai feketét (ristretto, espresso, caffè latte, cappuccino…

-Te megkóstolod, majd eldöntöd, hogy melyiket szeretnéd!

-Amíg megkapod az illatos, gőzölgő kávécsodát nincs más dolgod, mint kiválasztani, hogy milyen helyben készült édességet ennél hozzá…hmmmm ugye jól hangzik?!

-Ezekből válaszhatsz: Tiramisù classico, Tiramisù fragola, Tiramisù pistacchio, Creeme brulee, Panna cotta torta al limone, Torta al pistacchio, Tiramisù amaretto, Panna cotta, Crostata

Szóval, ugorj be hozzánk szombat délután, hogy Michele neked is elkészítse a kedvenc kávéd. Jaj igen, és még egy “CERTIFICAZIONE” is üti a markod, amely igazolja, hogy részt vettél egy remek “Az olasz kávé nyomában…” programon, ahol sokat tanultál az itáliai feketékről!

Időpont: 2017. november 11.

Helyszín: Gustolato Budapest

Jegyek: 4800 Ft

Facebook esemény

 

Top