2018. 06. 15.

Az A38 Hajó bemutatja: In This Moment

Végre Budapesten is fellép az utóbbi évek egyik legnagyobb amerikai metál sikersztorija, az In This Moment!

A szexikon-dalszerző-frontleány-kliprendező Maria Brink hangja és karaktere által meghatározóvá vált, a tengerentúlon arénaméretű helyeken koncertező zenekar új lemeze, a Ritual turnéján érkezik Budapestre. A koncert a nagy érdeklődés miatt a szűknek bizonyult A38 Hajó helyett az Akvárium NagyHallban lesz megtartva, így az eredetileg telt házas, nagyon látványosnak ígérkező fellépésre újraindult a jegyértékesítés is. A már megváltott jegyek természetesen érvényesek az új helyszínre is.

Az indusztriál, a gótikus hangképek, a metalcore és a nu-metal stílusjegyeit egyesítő In This Moment tíz éve indította el nemzetközi sikerhadjáratát: már első lemeze is a Billboardon nyitott, a következő években pedig minden számottevő kedvencükkel együtt játszhattak vagy turnézhattak. A Papa Roach-ot, a Mudwayne-t, Ozzy Osbourne-t, a Five Finger Death Punch-ot, a Kornt és Rob Zombie-t is az köti össze, hogy egyaránt hittek a zenekarban már az első életjelek óta – menedzsert is a MySpace-en találtak Ozzy basszusgitárosának személyében –, a kapcsolatuk pedig azóta is töretlen.

Pedig a karrier nem indult könnyen: a két alaptag, a súlyos családi háttérből jövő lányanya, Maria Brink és a gitáros Chris Howorth hosszú próbálkozássorozatot kötött ki az egyik első számú független metálkiadónál, a Century Mediánál, hogy aztán később már tényleg a mainstreambe katapultáljon egy Atlantic-szerződéssel.

A zenekar szinte összes lemeze tarolt a Billboard albumlistán, a négy évvel ezelőtt Black Widow például a nyolcadik helyen nyitott. De a 2012-es Blood is átlépve a százezres példányszámot a stream korában, miközben a dalok már több tízmilliós hallgatottságot számláltak az online felületeken. A legutolsó lemez, a tavalyi Ritual pedig megkoronázni látszik az életművet: a páratlanul sikeres albumon vendégként Rob Halford is feltűnik, valamint Phil Collins In The Air Tonight című klasszikusának átiratát is tartalmazza. A Ritual, címéhez illőn eleve rituális környezetben íródott. Maria és Chris gyertyák, füstölők és lobogó tűz mellett írták a dalok vázait, amiket a stúdióban tökéletesítettek.

Facebook esemény

Online jegyvásárlás

Helyszin: Akvárium klub,nagyhall

Időpont: 2018.június 15.  20:00

Jegyek:

Jegyár elővételben 2018. június 14.-ig   4900.-

utána: 5900 ft.-

Limitált jegy: 8900 Ft.- (karzati)

 

 

 

Top