2014. 07. 19.

Asian Dub Foundation (UK)

Ki ne ismerné az Asian Dub Foundation zenekart? Hiszen 1993 óta töretlenül ott vannak az élvonalban a jól ismert rapcore, dub, punk, ragga zenéjükkel. Az ADF meghatározó hangzása egyfajta keveréke a súlyos ragga-jungle ritmusoknak, indiai és dub alapú basszusjátéknak, a szitár-hangzás inspirálta gitároknak és szüleik régi lemezein hallható hagyományos hangzásnak, fűszerezve pergős, politikus szövegeléssel és énektémákkal.

Az évek során a tagok néha cserélődtek, most azonban (és ez az igazán nagy hír) újból együtt zenél a Budapest Park nagyszínpadán a többiekkel GHETTO PRIEST és ANI DAS. Sőt egy új zenésszel is bővül a csapat: Nathan „flutebox” Lee-vel. Ha nem ugrana be, hogy ki is ő pontosan, akkor csak gondoljunk arra a pasira, aki fuvolázás közben beatbox-ol. Na, Ő az!!! Zseniális a maga nemében, az ADF-vel pedig maga a csoda. Így együtt, a régi nagyokkal és az új zsenivel ez a koncert maga lesz a tökély.

Lehet szeretni és nem szeretni a dub-ot, de a mostani Asian Dub Foundation július 19-én hihetetlen koncerttel rukkol elő a Budapest Park nagyszínpadán.

Jegyárak:
07.18.-ig: 4.499 Ft
Helyszíni jegy: 5.499 Ft

Online jegyértékesítés: http://budapestpark.hu/jegyvasarlas

Jegyirodai értékesítés: 
▲ Budapest Park jegypénztár:
1095 Budapest, Soroksári út 60.
Nyitva tartás: hétfő-szombat: 13.00-20.00 (rendezvénynapokon a Park zárásáig) Minden elővételes vásárláshoz (a készlet erejéig) egy bodzás Strongbow jár ajándékba!
▲ http://www.ticketportal.hu/selling_places.aspx

Az Asian Dub Foundation hivatalos oldala
Az Asian Dub Foundation Facebook oldala

Az esemény Facebook oldala

 

Top