2013. 05. 03.

ANTI FITNESS CLUB

Az Anti Fitness Club 2002-ben alakult. Több EP-jükkel hamar kivívták a punk-rock szcéna elismerését. Többek között a Macskanadrág valamint a Prosectura társaságában is turnéztak országszerte, és a MySpace generáció egyik legnépszerűbb magyar csapatává váltak. 2007. novemberében debütált első klipjük, a „Még vár ránk ez a Föld!”, ami valódi áttörést hozott a zenekar számára. A sikerek folytatódtak a következő videoklipekkel, valamint a 2008-ban megjelent első albumukkal, mely mindössze négy nap eladási adatai alapján a hatodik helyen debütált a MAHASZ listáján, Madonna és Ákos aktuális kiadványa közé ékelődve, ami egy elsőlemezes előadó számára óriási eredmény. Lemezbemutató koncertjük alkalmával megtöltötték a Petőfi Csarnokot, így kézzelfoghatóvá tették, hogy képesek valódi tömegeket megmozgatni. 2009-ben jelent meg második nagylemezük, „LéleKzet” címmel, melyet a Wigwam Rock Klubban mutattak be, szintén teltház előtt.

Videoklipjeiket a zenetévék rotációban játsszák – az „Angyal” című dalhoz készített kisfilm több mint 7 hónapig tanyázott a VIVA toplistáján, és a Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon a szakma elismerését is elnyerte. 2010-ben az MTV Ikon rendezvénysorozaton Ákos munkássága előtt tisztelegve, a rock-ikon személyes kérésére fogalmazták újra két slágerét.

Számos alkalommal kaptak meghívást a határon túlról is, többek között a bécsi Dunauinselfesten is nagy sikerrel léptek színpadra angol nyelvű műsorukkal.
A kezdetektől fogva igyekeztek felhívni a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. 2011-ben, a Föld napja alkalmából akusztikus gerilla-koncertet tartottak a Margit-szigeten több száz rajongó előtt, akik kizárólag a zenekar online felületein értesülhettek az eseményről. 2012-ben jelent meg harmadik, „Metamorphosis” című albumuk, melynek látványos lemezbemutató koncertjét szintén a PeCsában tartották, évek óta kitartóan lelkes rajongótáboruk előtt. Az azóta több mint 2 milliós megtekintést számláló “Mennyország” a hetedik legnézettebb magyar Youtube video volt az elmúlt évben.

Az tavaly tizedik születésnapját ünneplő Anti Fitness Club az ország majd’ összes színpadán megfordult, rutinos koncert zenekarrá érett.

Helyszín: Zöld Pardon
Időpont: 2013. 05. 03. (Péntek) 20.00
Belépő: 800 Ft, 22.00 után 600 Ft

A koncert után DJ Juhász zenél, a Burn Stage-en Cheeky, Mire és Ludmilla biztosítja a jó hangulatot.

Top