2018. 02. 17.

Anna and the Barbies karnevál

 

Egy újabb őrületes tavaszi buli az Anna and the Barbies-zal február 17-én az Akvárium színpadán!

Az Anna and the Barbies (Anna & the Barbies) 2004 őszén Budapesten alapított magyar zenekar. Alapítói az MC Jammin (Balkan Fanatik) néven is ismert Pásztor Anna énekes- és színésznő, valamint testvére, Pásztor Sámuel.

A 2012-es évben az együttes meghívást kapott az X-Faktorba, fellépett Megasztárban, valamint többször a Lottó Showban és a Sztársávban is. 2012 novemberében jelent meg a zenekar negyedik nagylemeze ÁNEM! címmel, a Barba Negra klubban tartott lemezbemutató pedig telt házas rendezvény lett. Még ebben az évben az egyik legtöbbet koncertező magyar zenekarrá avanzsált, önálló koncerteket adott az ország nagyvárosaiban, és jelen voltak minden nagyobb fesztiválon. 2013 januárjára az Ánem! lemez két száma is az MR2 Petőfi slágerlista élvonalába került. A 4kézláb a harmadik, míg a Márti dala feat. Kiss Tibor (Quimby) az első helyen állt több héten keresztül.

A Hollandiában megtartott groningeni fesztiválon, a Nagyszínházban adtak 45 perces koncertet 2014. január 17-én. Az eseményen a Magyar Rádió küldöttjeiként vettek részt

 

Az est különlegessége, hogy minden résztvevő a bejáratnál átlátszó törzsi, sámánisztikus arcfestét kap, ami majd a koncert fényeiben életre kel. Erős buli lesz!

Vendég: Apey (akusztik)

Helyszín: Akvárium Klub

Időpont: 2018. február 17.

Jegyek: Normál: 3000Ft

Bővebb információ

 

Top