2013. 06. 21.

Anna and the Barbies & Fish!

A 2004-ben alapított Anna and the Barbies zenekar végigjárta a rock and roll kálvária minden kötelező állomását: zenéltek aluljáróban, füstös kiskocsmák sarkában, asztalokból ácsolt színpadokon, kamionok oldalában, klubokban, művelődési házakban, fesztiválokon, stadionokban. Az eltelt idő, dübörgő rock-zenekarrá kovácsolta a bandát. Basszusgitárosuk állítása szerint: a zenekar szinte bárhol bevethető, mint egy szőnyegbombázás, bedarálja az arra tévedőket.

Az Anna and the Barbies koncerteken olyan energiák szabadulnak fel a színpadon, amelyek mellett az sem tud közömbös maradni, akinek a műfaj nem sajátja. Anna kihívó, groteszk, megdöbbentő színpadi megjelenése és a Marshall ládák kereszttüzébe szorult, nagyterpeszes Barbik nyersen és elemi őszinteséggel reprezentálják a mélyebb szövegvilággal átszőtt produkciót. Az MR2 Petőfi Rádió slágerlistáját 2 teljes hónapig vezető Márti dala mellett, még jó-néhány rádiós slágerrel biztosítja be a koncertjárók szórakozását a zenekar: Négykézláb, Gombóc, Don’t fit in, Álmatlan, Nyuszika, Ördögre kacsintva, Teszt, Néha… A bandához füldugó, játszóruha, egy nagyadag nyitottság, és rock and roll ajánlott!:)

Fish!
A világ egyik zenekara! Pop, metal, punk, rock, de adják a hiphopot és a reggae sem para! De mit mond a rajongó? Hát ezt: “A lényeg az, hogy egy Fish! koncertben bármikor, bárhol benne vagyok, élőben szétrúgják az ember seggét, imádom!” És mi a zeneblogger véleménye? “A Fish!-ről sajnos sok okosat nem tudok elmondani. Nem dolgoznak tornacipőt bámulós, több órán át értelmezhető, Facebook üzenőfalra kimásolható mélyértelmű szövegekkel, csupán feljönnek a színpadra, letépik a fejünket, dekázgatnak vele pár percig majd bevisznek egy touchdownt (elnézést a képzavarért).”

Irónia és vicsorgás, páros lábbal ugrálás és vigyorgás, valahogy így…Majdnem Kalifornia, Magasan száll, Mi vagyunk itt és a készülő lemez, a Konzervzene pár dala, na ez mind lesz. Sőt!

Jegyárak:
Elővételben: 999 Ft
Helyszínen: 1499 Ft

Jegyirodák:
• Budapest Park helyszíni jegypénztáraiban koncertnapokon 17 órától
• Nyugati téri Sziget jegyértékesítő pont
• Fesztiváljegy.hu iroda

Online jegyértékesítés

Az Anna and the Barbies hivatalos oldala és Facebook oldala
A Fish! hivatalos oldala és Facebook oldala

Az esemény Facebook oldala

Top