2014. 12. 13.

Alvin és a mókusok

“A BÖLCSEK MEG HALLGATTAK” lemezbemutató koncert.

Az Alvin és a mókusok története közel 21 éve kezdődött, 1993-ban alakult Nyíregyházán, egyszerű garázszenekarként. Az évek során kétségtelenül Magyarország legnépszerűbb punk-rock zenekarává küzdötték fel magukat.
Az elmúlt 20 évben 17 album és számos videoklip látott napvilágot. A Sajnálom c. klip nézettsége a túllépte a 2 milliót a legnépszerűbb videómegosztó oldalon.
A dalok technikai kidolgozottsága hatalmas fejlődésen ment keresztül. A 2012-ben kiadott Bátorság, nyújtott kéz c. album minőségi hangzása az Alvin Records és a SuperSize Recording stúdió profi munkájának köszönhető, így kétségtelenül a legjobb színvonalú Alvin lemezt vehették kézbe a rajongók.

A banda számos hazai és határon túli fesztivál, rendezvény és klub vendégeként járja az országot, dalaikkal engedik szabadjára gondolataikat. A zúzósabb koncertek mellett bensőséges unplugged koncertekkel is bemutatkoztak, ahol a dalokat áthangszerelve, akusztikus hangszerekkel hallhatják a rajongók.
A banda népszerűsége töretlen, a közönség soraiban a mai tinédzserek mellett a tíz és a húsz évvel ezelőtti tinédzsereket is megtaláljuk. A 2013-as év a csapat 20. születésnapján két estés, telt házas koncertet adott az A38-as hajón. Jelenleg az új nagylemezük, az “A bölcsek meg hallgattak!”-nak a stúdió munkálatain dolgoznak, még 2014. november 21-én fog megjelenni! Nos, jöhet a következő 20 év!
Vendég: Fatal Error.

Helyszín: Barba Negra Music Club

Időpont: 2014. december 13. 20h

Jegyárak: Helyszínen: 2500 Ft.
Elővételben a Barba Negra, a Broadway és a Ticketportal rendszerein keresztül: 2000 Ft.

Facebook esemény
Alvin és a mókusok hivatalos oldal
Barba Negra Music Club hivatalos oldal

Top