2018. 11. 26.

Alex Clare

 

A brit előadó novemberben érkezik a KisHALL-ba!

2018-as akusztikus turnéjának egyik állomásaként Alex Clare idén novemberben visszatér Budapestre, hogy elkápráztasson minket egyedi zenei stílusával!

Első albuma a ‘Lateness of the Hour címet’ kapta, mely 2011-ben jelent meg. Több szám is megjelent és párhoz már klip is készült, azonban a sikert ‘Too Close’ című dala hozta meg számára 2012-ben és rögtön felkerült a Billboard 100-as listájára, később a Top10-ben is szerepelt. Azóta a dalhoz készült videót már több, mint 40 millióan nézték meg a Youtubeon.

 

2012-ben karrierje tovább ívelt felfelé, ugyanis a Rudimental felkérte egy közös dalra, melyben John Newman is közreműködött. Október 17-én meg is jelent a Not Giving In. Később a brit együttes újra készített egy dalt Clare-rel, még pedig Give You Up címen, ami a Rudimental – Home című debütáló albumán jelent meg.

2013-ban a BRIT Awardson jelölték először díjra Too Close című számát ” A legjobb angol zene” kategóriában, azonban a díjat nem ő vihette haza. Ugyanebben az évben az angol Sub Focus nevű zenekar Endorphins című dalában működött közre, majd Don Diabloval és Kelisszel is készített egy dalt, Give It All címen.

2014 májusában megjelent az első dal második albumáról, a War Rages On címmel, augusztusban pedig kiadta második lemezét a Three Hearts-ot.

Helyszín: Akvárium Klub

Időpont: 2018. november. 26

Jegyek: Kedvezményes: 5900Ft Normál: 6500Ft

Facebook esemény

Top