2017. 12. 31.

Akvárium Szilveszter Happy 1998

 

Három terem, egy belépő, közösségi időutazás a ’90-es évekbe – ezt kínálja az idén szilveszterkor az Akvárium Klub.

A már most dupla sold out-os decemberi bulit követően visszatér az Akvárium Klub bakelitekkel és magnókazettákkal díszített NagyHalljába a fesztiválok és Budapest kedvenc sorozata, a Necc Party, hogy a korszak legkínosabb zenéit játszva búcsúztassák az óévet. A KisHallban mindeközben a legnagyobb fekete RnB és hip-hop slágerekre rázhatod diszkógömbök és arany fuxos lufik között, míg a VOLT Lokálban a korszak ikonikus filmslágerei csendülnek majd fel illusztris filmsztárok képmásainak társaságban.

Érdemes időben érkezni, ugyanis, aki 20:30 és 22:00 között lép az Akváriumba, a jegyével automatikusan részt vesz a 22:00-kor kezdődő tombolán, ahol értékes nyeremények várnak kisorsolásra. A felajánlások között egy-egy Sziget, VOLT Fesztivál, Balaton Sound és STRAND Fesztivál bérlet, egy kétszemélyes borvacsora a HáziÁllatban, vagy éppen Bónusz Brigád vásárlási utalványok várják, hogy gazdára találjanak a sok egyéb más mellett.

Az időutazás a diszkógömbök, magnókazetták és szerpentinek közt jelmezben az igazi, öltözz be a ’90-es évek legnagyobb sztárjainak, legyél te Britney Spears vagy épp a Ponyvaregény egyik ismert karaktere. Ha pedig változásra vágysz, a Fogadalom fal neked lett kitalálva. Itt megoszthatod a világgal, min változtatnál a következő évben, de lesz polaroid gép is fotófallal, hogy az év lezárása örök emlék maradhasson.

Bővebb információ

Helyszín: Akvárium klub

Jegyek: Elővételes1: 4000Ft, Elővételes2: 5000Ft, VIP1: 7000Ft, VIP2:10000Ft

Időpont: 2017. december 31.

 

Top