2013. 12. 12.

Ákos – Karcolatok 20

Ákos húsz éve jelentette meg első, Karcolatok című szólóalbumát. Ennek apropóján ad két egymást követő napon jubileumi koncerteket. Ezeken az esteken az első album valamennyi dala elhangzik, valamint jól ismert Ákos-slágerek is megszólalnak mai, korszerű, akusztikus hangszerelésben. A kísérő zenekar az egykori Andante-turnén is szerepelt felállásban játszik: Bánfalvi Sándor (dobok), Fekete Tibor Samu (basszusgitárok), Szakos Krisztán és Lepés Gábor (billentyűs hangszerek), valamint Kékkői Zalán (gitárok).


A jegyek nyolc hónappal az előadások előtt, 48 óra alatt elfogytak, így a nagy érdeklődésre való tekintettel  Ákos megismétli a jubileumi koncertet.

Rendező: Fehér Sólyom Bt., Művészetek Palotája

Jegyárak: 8990, 9990, 10990, 11990 Ft

A telt házas budapesti és vidéki helyszínek után egy ráadás koncertet iktatunk be a  KARCOLATOK 20 koncertsorozat állomásai közé!

akos_pen-8096

 MÁHOZ kereken egy hónap múlvaBudapesten, az Erkel Színházban 2013. december 12-én, csütörtökön este 20 órától látható újra a jubileumi műsor!

A jegyek megrendelhetők mostantól a www.akos.hu webáruházában, ITT, valamint az Eventim országos jegyértékesítő hálózatában! Utolsó esély!!! Aki nem akar lemaradni, most kapcsoljon!!

áá

A Karcolatok 20 utolsó bulija után pedig egy év koncertszünet következik.!

2013. december 12., csütörtök – 20:00 

Facebook hivatalos oldal

Top