2015. 02. 20.

A38 Night/Life Presents: Ben Klock (DE)

 

A Berghain rezidense, a techno egyik korszakos alakja visszatér az A38 Hajóra: Ben Klock már nem egyszer táncoltatta meg hipnotikus erejű szettjeivel a hajó közönségét. Most sem lesz másként, a berlini producer-DJ februárban ismét Budapestre látogat!

Ben Klock 2004, tehát a legfontosabb európai technoklub, a Berghain megnyitása óta rezidens ebben a gigantikus erőműben. Tökéletesen stílusba illeszkedő, ipari-minimalista, egyben monumentális szettjei, a műfajt megújító produceri ténykedése az elmúlt tíz évben a techno talán legfontosabb alakjává emelték. Nélküle – és régi harcostársa, Marcel Dettmann nélkül – se a Berghaint, se Berlin éjszakai életét nem kísérné az a kultusz, amit manapság a város és a klub jelent. A legjobb kiadók – Ostgut Ton, BPitch Control – jelentetik meg munkáit, a legjobb klubok – az említett Berghain, de akár a Fabric – jelentik be büszkén monumentális szettjeit.

Az ember, aki megtalálta az arany középutat – nagyjából ezzel lehet jellemezni a német producert, aki bár sokat merít az “underground” (hipnotikus, minimalista, ipari) technóból, mindig megtalálja az utat a “laikus” közönséghez, megkapó dallamokat, témákat és groove-okat csempészve a nagyívű szettekbe. “A demokratikus underground” – ezt írják róla a kritikusok, és igazuk van: Ben Klock úgy képes remekül szórakoztatni, hogy közben sosem lesz lakossági. Ezt a tételt már kétszer bizonyította az A38 Hajón, és nyilván most sem lesz ez másként.

Helyszín: A38 Hajó

Időpont: 2015. február 20.

Jegyek:
-3500 Ft helyszínen
-elővételben: 3000 Ft
-early bird jegyek: 2500 Ft

Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

Facebook esemény

Top