2014. 02. 21.

A38 farsang! – Palotai, Ludmilla, Dublic, Mira, Ninjabreakz DJs

A hosszú távolléte után újra visszatért eredeti helyére az A38 hajó és immáron felújítva vár Benneteket! Egy este, amikor kivetkőzhetünk végre hétköznapi szerepünkből, s elvegyülhetünk a mosolygó álarcok tömegében a hazai szcéna zenei krémjének a jóvoltából, annak óriásaival és legeslegjobb zenéikkel. Jöhetnek a busók és a különféle jelmezek, de persze semmi sem kötelező.

A zenéről és a hangulatról a rangidős Dj PALOTAI, az ellenállhatatlan mosolyú LUDMILLA, a mindig friss és energikus DUBLIC ikrek, valamint MIRA és a NINJABREAKZ DJ-k gondoskodnak.

Dj Palotai

DJ Palotait valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Számtalan év számtalán szavazásán nyerte el a legjobb DJ kitüntető címét. Majd’ két évtizetes tapasztalatával a leginkább tisztelt hazai “underground” DJ-k közé tartozik. Zenei irányvonalát lehetetlen meghatározni, drum and basst éppúgy játszik, mint Britney Spearst, bossa novát vagy bangrát – amit épp a helyzethez illőnek érez.

Ludmilla

Ludmilla az elmúlt 10 év legsikeresebb női breakbeat Dj-je egész Európában. Beatmannel együtt már túl vannak több tucat nemzetközi megjelenésen és filmzenéken is. Számos országban felléptek már mint például Csehország, Ausztria, Lengyelország, Spanyolország, Franciaország és még sorolhatnánk. Nagy basszusok és szállós dallamok ötvözete jellemzi zseniálisan összetett zenéjüket.

Szép számmal kaptak felkéréseket, hogy újradolgozzák a zenéjüket, többek között Future Funk Squad, Aquasky, Backdraft, Shiloh, Plastic Shell stb. 2006-ban kezdték saját kiadójukat, aminek a neve: Ayra Recordings.

Dublic

Sokoldalú, változatos zenei ízlés, stíluskavalkád jellemzi a Dublic zenei világát, amelyet leginkább az electro house, dubstep, hiphop, funk, grime és breaks gyökerei táplálnak, de szettjeikben mindig megjelennek az éppen legaktuálisabb zenei stílusok is, legyen szó trap-ről, midtempo-ról, moombahton-ról, drumstep-ről, vagy technóról akár. Zenéiket, saját edit-jeiket és mashup-jaikat folyamatosan olyan nevek játsszák Londontól Californiáig, mint Krafty Kuts, a Dub Pistols, a Stanton Warriors, Lady Waks, DJ Icey, Dj Palotai stb.

Jellegzetes mixeik mindig óriási nemzetközi sikert aratnak, amelyre jó példa az is, hogy 2011-ben és 2012-ben a Dublic készíthette el a san francisco-i RIPEcast podcast egyik epizódját Elite Force, Krafty Kuts és Peo De Pitte után.

A Dublic ikrek DJ Palotai Jövőzene című legendás Tilos Rádiós műsorában nevelkedtek, és jelenleg Palotai és Wondawulf mellett a már 3 éve futó Future Music klubest rezidensei és szervezői, amely havonta kerül megrendezésre a Corvintetőn. Többször felléptek már Rewind, Thrasher, Kollektiva, Ninjabreakz, FeelGood, Kingdom, Boombox szervezésű partikon és gyakran megfordulnak Budapest legnagyobb klubjaiban is, a Studio-ban, az UP! The Club-ban, a Dokkban, az Events Hall-ban, a Dürerben, vagy éppen az A38 hajón. Az elmúlt években szinte az összes jelentős magyar nagyvárosban megfordultak headliner-ként.

Pályafutásuk eddigi legmeghatározóbb éve 2011 volt, amikor meghívást kaptak a Sziget Fesztiválra és a szerbiai Exit Fesztiválra is. 2012-ben meghívást kaptak a Balaton Sound, a Sziget és a Bónusz Fesztiválra is több külföldi fellépés mellett.

2

 

Mira

Mira klasszikus zongoristaként kezdte pályafutását. 2002-ben mixelt életében először egy élő rádióműsorban. Elhivatottságának és tehetségének köszönhetően, nem sokkal később, országszerte játszott underground bulikon, és külföldi klubok is kezdtek már felfigyelni rá. Rezidens DJ a Be Massive csapatban, illetve a She Fire és a No Disco partisorozatoknak is tagja. Legfőbb külföldi referenciái: Brazília, Ibiza, Izland, Franciaország stb. Fő zenei stílusai: techno, tech house, tech funk, break, electro.

Mono_DJMira

Jegyárak

Elővételben: 1000 Ft
Helyszínen: 1500 Ft

Forrás: A38

Az esemény hivatalos oldala az a38.hu-n

Top