2018. 11. 25.

A Tea Napja

 

November 25-én, vasárnap 11:00-19:00 óra között szerveződik a második A Tea Napja esemény, melynek az Akvárium Klub ad otthont.  Az egész napos rendezvény célja, hogy a hazai fogyasztókkal és a szakma szélesebb körével megismertessék a már itthon is elérhető csúcsminőségű teákat, s azok forgalmazóit.

A rendezvény egyúttal jó alkalom arra is, hogy az ünnepi időszak elején különleges ajándék teákat és teás eszközöket vásároljanak a látogatók.

Hazai teakereskedők és teaházak mutatják be a világ egyik legnépszerűbb italának rendkívül sokszínű és ízgazdag világát, valamint azt, milyen különbségek vannak minőségben, feldolgozásban és fogyasztási szokásokban is. A vendégek a belépő árában számos teafajtát végigkóstolhatnak a kiállítói standokon, megismerhetik az elkészítési módokat, a híres termőterületek jellegzetes teáit, valamint izgalmas programokkal, bemutatókkal, kultúrtörténeti előadásokkal és teaceremóniákkal is készülnek a szervezők. Kína, Japán, India, Tajvan, Nepál és Afrika teái egyetlen helyszínen, az európai és az ázsiai teakultúra felfedezése és igazán jó hangulat várja mindazokat, akik november utolsó vasárnapján az Erzsébet térre látogatnak.

Helyszín: Akvárium Klub

Időpontot: 2018. November 25.

Jegyek: 2000Ft
Online Jegyvásárlás

 

Top