2018. 12. 16.

I. Körúti kocsmavéradás a FriendsOFF Bárban

 

Az esemény célja, hogy hosszú távon is segítséget nyújtson a Vöröskeresztnek: a kocsmákban egy új, fiatalabb közönséget akarnak megszólítani, hogy rendszeres véradókká váljanak.

A résztvevők italkupont kapnak jutalmul, amit akár rögtön a véradás után beválthatnak. A sorozat első kocsmavéradását december 15-én tartják az Erzsébet körúton, a FriendsOFF Bárban, ahol 15 órától 19 óráig adhatnak vért az önkéntesek, de a szervezők más kocsmákkal és szórakozóhelyekkel is nyitottak az együttműködésre a későbbiekben.

Teremtsünk hagyományt az Első Körúti Kocsmavéradáson!
Segítsünk az Országos Vérellátó Szolgálatnak, segítsünk a Magyar Vöröskeresztnek és segítsünk mindazoknak, akiknek szükségük van vérre!
Tudjuk, hogy őrült ötlet, de miért ne adhatnánk vért ugyanott, ahol egyébként is csak jó dolgok történnek velünk? Mi nem csak bevállaltuk, de még egy hatalmas bulit is szerveztünk az Első Körúti Kocsmavéradás utánra!

Legyél ott az elsők között, akik hagyományt teremtenek, sőt add tovább mindenkinek, hogy a menő arcok vért adni is a kocsmába járnak!
December 15-én 15:00 órától vendégül látjuk a Magyar Vöröskeresztet a FriendsOFF bárban. Ha mindeddig idegenkedtél a véradástól a környezet vagy a helyszín miatt, most itt a helyed! Rengetegen leszünk, sőt több ismert ember is csatlakozik hozzánk ezen a napon.

Az önkéntes véradást italkuponokkal és virslivel honoráljuk. Az italkuponokat rögtön véradás után vagy akár az esti buliban is beválthatod, ugyanis 21:00 órától egy óriási ingyenes „Körúti Retro Partyval” várunk a FriendsOFF Bárban. Hozd magaddal a barátaidat, akkor is, ha ők nem tudnak vért adni, de a jelenlétükkel támogatják és erősítik az üzenetünket:
A haverokkal sörözni majdnem olyan menő dolog, mint a FriendsOFF Bárban vért adni!

Helyszín: FriendsOff Bar, Erzsébet körút 20, Budapest 1077

Belépés: ingyenes.

Időpont: 2018. 12. 15.

Facebook esemény

 

Top