2014. 05. 11.

Rosalia

 

ROSÉ ÉS PEZSGŐ KERT

Koccintsunk egy barátit, mikor a kedvenc óriási lombkoronájú fáim a legszebb pompájukban, rózsaszín és fehér virágjukban tündökölnek!
A gesztenyefák virágzásának idején 2014. május 9. és 11. között a családias hangulatú Gesztenyéskertben a Rosalia Rosé és Pezsgő Kertje újra széles borkínálattal várja a borbarátokat. Főszerepben a frissítő rosé borok! A rosékon kívül gyöngyöző, habzó borok és pezsgők kínálják fel magukat. A Rosalia ideje alatt minden nap az első 100 kóstolópoharat vásárló látogató, aki rosé színű öltözékben érkezik, egy szál rózsát vagy cseppőrt kap ajándékba.

ROSÉ ÉS PEZSGŐ MUSTRA

2014. május 10-én a Larus Rendezvényközpont termében kerül megrendezésre az  Éves Magyar Rosé Mustra, ahol megkóstolhatjuk szinte az összes hazai rosé bort. A mustrán a borászok személyesen kínálják a legfinomabb rosékat, habzóborokat, gyöngyözőborokat, siller borokat és pezsgőket. A tökéletes gasztronómiai élmény eléréséhez a borkóstolóhoz vásárolhatunk borkorcsolyákat és más finom falatkákat. A mustrán Zilai Zoltán nemzetközi borbíráló beszámol arról, hogy hogyan szerepeltek a magyar borok az áprilisi Rosé Világversenyen.

rosalia_kert

PEZSGŐ EGYETEM

Az idei évben a Budapest Kongresszusi Központ Bartók termében a Pezsgő Egyetem különleges programjával bővül a Rosalia Fesztivál kínálata. A könnyed szórakoztató programok magas színvonalú szakmai tartalommal egészülnek ki. A kóstolóval egybekötött előadáson 2014. május 10-én, szombaton 17:00 és 19:00 között a Törley Pezsgőpincészet neves pezsgőszakértői minden apró fogásra és izgalmas részletre kiterjedő prezentációt tartanak a szénsavas borok készítéséről.

GASZTRONÓMIA, ZENE, KULTÚRA, GYEREKPROGRAMOK

A jó borokhoz ízletes falatok és kitűnő zene is kapcsolódik. Kemencés sültek, csülök, kacsa, kolbász, lacikonyha várja a vendégeket. A színpadon remek jazz koncertek és gyermekprogramok gondoskodnak az egész család kikapcsolódásáról.

Időpont: május 9-11.

Helyszín: Larus Rendezvényközpont és MOM Gesztenyéskert 1124 Budapest

Jegyárak: A belépés díjtalan a kóstoláshoz 800 forintért logózott kristály kóstoló pohár                       vásárolható!
A Rosé és Pezsgő Kert fizetőeszköze a kóstolójegy

FB esemény

Top