2014. 11. 14.

30Y lemezmegjelenő koncert

“Csinálj olyat, hogy másnap szégyelld” – Csendül fel a mindenki által jól ismert nóta.
Azóta a fiúk nem tétlenkedtek, sorra halmozták a jobbnál jobb zúzós, mégis elgondolkodtató zeneszövegű dalokat, mint a Felhő, vagy a Dadog.
„a 30Y pécsi. A buszjárat, amiről nevét kölcsönözte szombathelyi, de már pécsen is van ilyen. A 30-as buszjárat módosított útvonalán jár. Nem érdemes bliccelni. A Beckek tesók, a Papa meg az Ádi zenészek, de lehetne fordítva is. Senki se kalauz. Mindegyik ugyanabban hisz. Az életnek előre, háttal a halálnak..”

A 30Y ősszel sem pihen. Alig ért véget a fesztiválszezon, máris elkészült a nyárzáró – őszindító koncertklip az idei második kislemez énte című dalára. És ha már kislemez: a zenekar az őszi turnén hangot rabol – a közelgő 3. EP-egyik dalára a koncertlátogatók éneklik fel a refrént – legközelebb Veszprémben és Sopronban. Év végéig a 30Y az ország számos klubjában játszik: többek között; Debrecen, Szeged, Győr, Székesfehérvár, Kapuvár, Miskolc, Kecskemét városában.
Az őszi turné leghangsúlyosabb eseménye az új lemez megjelenéséhez kötődik: november 14-én a budapesti Akvárium klubban lemezbemutató és lemezmegjelenés lesz egyszerre – ott, és csak ott lehet ingyenesen hozzájutni az összes, 2014-ben rögzített 30Y dalhoz – egy korongon.

Vendég: Cante Diem

Helyszín: Akvárium // NagyHall

Időpont: 2014. november 14. 20h

Jegyek: Első 500 db: 1900 Ft (ELKELT),
Következő 500 db: 2200 Ft,
Utána és a helyszínen: 2700 Ft
Online jegyvásárlás elérhető az Akvárium és a Ticketportal rendszerein keresztül.

Facebook esemény
30Y hivatalos oldal
Akvárium Klub hivatalos oldal

Top