2013. 12. 28.

Gyilkosság a vacsorán: Az utolsó csepp

Mi is ez az Agatha Christie könyveit idéző cím?

Vacsoránk leginkább egy színházi előadással egybekötött vacsora és szerepjáték keverékéhez hasonlítható. A Gyilkosság a vacsorán program alatt, a vendégek asztalonként külön nyomozó csapatokat alkotnak, az idővel és egymással versenyeznek a rejtély megoldásában. Az egyes fogások között zajlanak a kihallgatások és a bűntény felgöngyölítése. Csakúgy ahogy a “Meghívás egy gyilkos vacsorára” című híres filmben, a világ leghíresebb detektívjei nyomoznak együtt, a mi kriminkben a résztvevők lesznek a meghívott detektívek, akik fényt deríthetnek a rejtélyre.

gy

Legyen része egy rendhagyó élményben, amit a krimi és a színház, valamint a társasjáték egyesülése biztosít. Látogasson el egy titokzatos és rejtélyes családi összejövetelre, ahol aktív részese lehet egy bonyolult családi történetnek, vagy vegyen részt nyomozóképzőnk utolsó vizsgáján, ahol, ha jól teljesít vérbeli nyomozóvá válhat, ha kedve tartja, lessen be a revü csillámporos, de sötét kulisszái mögé, vagy lepje meg Bertalan Tamást jelenlétével, biztosan örülni fog.

Csodás étkek, kellemes hangulat, meglepő fordulatok, izgalmas feladatok, és a vége garantáltan egyedülálló élmény, felejthetetlen szórakozás.

A Gyilkosság a Vacsorán program tökéletes ajándék partnereiknek. Akár karácsonyi ajándéknak, akár egy sikeres projekt lezárásának alkalmával ajándékozzon igazi élményt munkatársainak, üzleti partnereinek. A rendezvény időtartama a résztvevők aktivitásától függően 2,5-3 óra.


Hivatalos oldal

Top