2013. 12. 13.

10.HUNGORO Ékszer és Csokoládé Szalon

 

A SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ több éves hagyományokkal rendelkező kiállítása és vására, a HUNGORO, ebben az évben új, kibővített formában 10. HUNGORO Ékszer és Csokoládé Szalon néven kerül megrendezésre 2013. december 13-15. között.

 

18

Az elmúlt 9 év során ékszerek és órák szerepeltek a kiállításon, de idén egy újdonsággal lepjük meg látogatóinkat: a szemet gyönyörködtető ékszerek és órák mellett különleges, minőségi, az ízlelőbimbókat kényeztető csokoládék bemutatásával és vásárával.

A kiállítás sikerét az bizonyította az elmúlt években, hogy magyarországi és nemzetközi piacvezető cégek – gyártók, nagy- és kiskereskedők egyaránt – fontosnak ítélték a kiállításon való rendszeres részvételt. Az érdeklődő látogatók és vásárlók száma pedig évente mintegy 10 000 volt.

20

2013. december 13-15. között a SYMA Rendezvényközpontban 2200m2-en az ékszerek, órák és csokoládék látványa mellett kóstolók, ékszerbemutatók és színvonalas színpadi programok szórakoztatják a látogató közönséget. Igazi karácsonyi hangulattal várjuk a családokat!

Top