2018. 06. 09.

06/09 Cinematiné 5th Birthday

 

06/09 Cinematiné 5th Birthday x #015

Starring >>> (in alphabetical order)
ANDREA OLIVA
ART DEPARTMENT
CHELINA MANUHUTU
HECTOR
STACEY PULLEN
+ James Cole, Andras Garay, Jaffa Surfa, Rizkid, Kormix

2013-ban azzal a szándékkal indult útjára a Cinematiné, hogy a Magyarországon általános éjszakai szórakozást a nyári hónapokban izgalmasabbá tegyük egy-egy nappali bulival. A RIO mediterrán környezetébe álmodtuk meg a Cinematiné sorozatot, ami hála a közönségünknek az elmúlt években odáig fejlődött, hogy már a többi évszak sem maradhatCinematinék nélkül!

Most, 5 év elteltével az első jubileumunkat a mindig hálás közönségünkre hangolva dobjuk a nyár elejébe. Június 9-én a 15. Cinematiné alkalmával ünnepeljük a mögöttünk álló 5 évet, amit 5 olyan fellépővel koronázunk meg, akik mindegyike garantáltan fergeteges nappali hangulatot teremt majd.

Érkezik a RIO pultjába Andrea Oliva, aki novemberben kénytelen volt lemondani első találkozását a Cinematiné közönségével, na de majd most!

Elhozzuk erre az 5. éves heppöningre Art Department, aki bármerre is jár, legendás szetteket teremt a tánctér felett.

Nem először jár nálunk, de először szórakozhatunk ChelinaManuhutuval nappali fénynél, és, ha az olyan jó lesz, mint az eddigi éjszakák, akkor csalódni nem fogunk

És velünk tart két olyan közönség kedvencünk, akik már szinte minden módon jártak nálunk és fognak is, ebben biztosak vagyunk! Szóval jön Hector és StaceyPullen is, ez alkalommal az Affter Dark színpadán -> Before Dark w/ Hector & Stacey Pullen

Természetesen a vendég ötös fogat egy 5 éves alkalommal úgy lesz tökéletes, ha hazai lemezlovasokkal is kiegészítjük ezt a 9 órás programot, ahova James Cole, Andras Garay, JaffaSurfa, Rizkid és Kormix is ünnepi szettel készül majd!

Tartsatok velünk ünnepelni, amit felejthetetlen elektronikus zenei tánccal koronázunk meg a 15. Cinematinén! Nappal, mert éljenek a nappali bulik!

Helyszín: RIO Budapest

Időpont: 2018. június 9.

Jegyek: 3000 Ft-tól
Online Jegyvásárlás

Top