Közérdekű
2014. 09. 20. - Reka

Next HouR 2025 – Téged is érdekel, hol és hogyan dolgozunk majd 10 év múlva?

A mi generációnk úgy nőtt fel, hogy a technológiai változások és újítások alapvetőek az életünk minden területén, legyen az az iskolánkkal, a magánéletünkkel, esetleg a munkánkkal kapcsolatos. Ennek ellenére naivitás lenne azt gondolni, hogy ezáltal máris képessé váltunk arra, hogy minden jövőbeli trendre eredményesen reagáljunk, ezeknek a trendeknek a következményeit ugyanis egyelőre csak részben ismerjük. A jó hír: fiatal gondolkodóként meglovagolhatjuk az átalakulások hullámait!

A Be-novative díjnyertes online eszközként a brainstorming folyamatát helyezte át virtuális térbe, mégpedig úgy, hogy az ötletelésből fakadó előnyök mellett további pozitív felhasználói élményeket nyújt. Maga a cég egy hasonlóan nagy jövő előtt álló magyar start-up vállalkozás, mint a Prezi vagy a Pocket Guide.

Az Aon Hewitt nemzetközi tanácsadó cég őszi rendezvénysorozatának egyik alappillére a fent említett applikációval megtámogatott ötletelés, de mindez csak a kezdet: éves HR-eseményének fókuszában a 2025-ben jellemző munka világa áll. A cél az, hogy együtt gondolkodva vázoljuk fel a várhatóan bekövetkező változásokat minél sokoldalúbb szemszögből vizsgálva, ezáltal segítve mindannyiunk felkészülését a jövőre. Az Aon Hewitt csapata ehhez 2014. szeptember 22. és október 1. között online ötletelésre ad lehetőséget minden Z és Y generációs diáknak, nemzetközi és magyar HR szakembernek és gondolkodónak, valamint ügyvezetőnek, igazgatónak.

Öt nagy téma mentén folyik majd brainstorming, melyek a következők:

•   Milyen újfajta vezetői készségek, képességek lesznek szükségesek 2025-ben a hatékony vállalatvezetésben?

•   Mely technológiai irányok és milyen új eszközök lesznek a legnagyobb hatással a jövő munkavállalóira?

•   Hogyan képzeled el a jövő munkahelyét méretükben, struktúrájukban, kultúrájukban?

•   Milyen újfajta munkakörök jelennek meg 2025-ben?

•   Milyen változások lehetnek emberi kapcsolatainkban (munkában és magánéletben egyaránt) a virtuális valóság terjedésével?

be-novative_kicsi_logo

aonúj

Most itt a lehetőség, hogy egy alkotó közösség részévé válj! Értékes ötleteidért a jutalom sem maradhat el! Az Aon Hewitt szakértő csapata a résztvevők között kisorsol 15 belépőt az egész napos ’Én, mint márka – avagy legyél Te is piacképes’ tréningre, amely hozzásegít, hogy növeld a versenyelőnyödet a munkaerőpiacon. Továbbá a legaktívabb ötletelők részvételi lehetőséget nyernek az Aon Hewitt Next HouR 2025 rendezvényére.

Legyél Te is a nyertesek egyike, aki a jövő munkavállalója, vezetője és az Y-Z generáció képviselőjeként véleményeddel aktívan hozzájárulhatsz az év HR eseményéhez. CEO-k, külföldi és magyar HR vezetők, tanácsadók megtisztelő társaságában alakíthatod generációd jövőjét, a jövő munkahelyét!

Nekem számít, hol és hogyan fogok dolgozni 10 év múlva, ezért résztvevője leszek ennek az izgalmas folyamatnak, mert hiszek abban, hogy nemcsak felkészülni és profitálni lehet a változásokból, de akár tudatosan is lehet azokat alakítani!”

Honti Zsófia Kata,
A BGF Külkereskedelmi Kar régi hallgatója, jelenleg az Aon Hewitt HR Tanácsadó Gyakornoka

Ha Téged is érdekel, hol és hogyan fogunk dolgozni 2025-ben, az Aon Hewitt diákpályázata Neked szól! Vedd a kezedbe az irányítást és alakítsd Te a jövő munkahelyét! A jövőt idéző kreatív ötleteidet, pályázati anyagodat október 31-ig várják. A pályázatról további részleteket az alábbi linken olvashatsz:  Diákpályázat 2025 – Alkossuk együtt a jövőt!

Vegyél részt Te is a Be-novative és az Aon Hewitt közös ötletelésében a jövőről! Ezen a linken éred el az applikációt, és a facebookon is tájékozódhatsz!

Téged érdekel, hol és hogy fogunk dolgozni 2025-ben?

Persze, hogy ne érdekelne, szeretném magam formálni
Persze, érdekel, de hatásom nincs rá
Nem igazán érdekel a dolog.
Az utolsóra ötletem sincs, de ez a pokemon-os dolog nem passzol

További cikkek
Top