BGF
2014. 08. 15. - Reka

Nem minden para, ami rémlik!

Kedves Gólyák!

Nehéz szavakba önteni azt a rengeteg élményt, ami rátok vár ebben a 3 napban. Rengeteg új arc, új barátok, ennél is több alkohol, buli, felejthetetlen élmények. Gondolom már a csapból is az folyik, hogy gólyatábor így, gólyatábor úgy. Én is csak helyeselni tudok, azonban a gólyatábor a Külkeren mégis kicsit más, kicsit jobb, kicsit több. Ha eddig nem vártátok eléggé, vagy féltetek jelentkezni, esetleg nem volt sok kedvetek hozzá mindenképpen olvassátok végig, garantáltan meggondoljátok magatokat!

Gólyavonat

A 3 nap egyik legviccesebb és legmeghatározóbb élménye maga az utazás Siófokra. A pályaudvarra érve egyből rá fogtok jönni, ez bizony nem egy hétvégi unalmas hazamenetel lesz vagy egy átlagos Augusztus 20. Siófokra. Több száz mindenre elszánt kis gólya fogja kiabálva, ugrándozva várni azt a bizonyos vonatot, ami végre elvisz minket az Ezüstpartra. “Ki nem ugrál, nem Külkeres, hejj, hejj.” Jól véssétek az eszetekbe ezt a mondatot, mert álmotokból felkeltve is ezt kell majd kiabálnotok. A vonaton garantált az 1000 fok, a kellő mennyiségű útravaló, a vagonokból vagonokba üvöltő hangos zene és az ismerkedés. Életetek leggyorsabb vonat útja elé nézhettek! Az állomáson pedig már várnak a szervezők, nyugi, észre fogjátok venni őket!

gt1

Színes családok

A gólyatábor előtti napokban a szervezők beosztanak titeket különböző színű csapatokba. Lesz egy anyukátok és egy apukátok, akik a tábor előtt fel fogják venni veletek a kapcsolatot és minden pontos információt megosztanak veletek. Általában indulás előtti tali, de Facebook csoport biztosan. Ők lesznek azok, akik 3 napon keresztül segíteni fognak titeket, vezetni és nem utolsó sorban vigyázni rátok! Bármi baj, óhaj, sóhaj lesz, csak szóljatok nekik és megoldják. A gólyatáborban semmi nem kötelező! Ha egy feladat nem tetszik, nincs kedved hozzá vagy esetleg nem érzed jól magad Apu és Anyu mindig ott lesznek és kihúznak a csávából, mint egy igazi családban.

robi3.nap99

 1. nap – Ismerkedés

Ha leértetek Siófokra és elfoglaltátok a szállást is, Apu és Anyu össze fog szedni titeket és közös csapatépítő játékok, beszélgetések következnek. Itt még nincs pontozás, nincs verseny, az ismerkedésről szól az első nap. Közös zászlót készítetek, indulót írtok és összekovácsolódtok. Nagyon fontos, hogy nyitottak legyetek, hiszen 3 napig sülve főve együtt lesztek és akár komoly barátságokat is köthettek.
Természetesen már első este is hatalmas bulikra számíthattok, aludni nem lesz kedvetek!

201

 

2.nap – kezdődhet a dili

Reggeli után kezdetét veszi a nagy verseny. Persze ne gondoljatok itt vérre menő csatákra, az egész arról szól, hogy jól érezzétek magatokat. Az új családotokkal, zászlókkal, pólókkal, sípokkal felszerelve indultok meg az első állomásotokra. Minden állomáson egy-egy játékos feladat vár rátok. Az indulótokat egész nap fújni kell és ’finoman’ közölni a többi csapattal, hogy bizony itt ti vagytok a legjobbak. Szóval a hangját senki ne hagyja otthon, szüksége lesz rá! Este ismét beindul a buli, minden csapat együtt tombol a közös helyiségben, hiába fáradtok el nagyon, biztos vagyok benne, hogy senki nem fog a szobában kuksolni.

240

 

3.nap – A Finálé

Az utolsó nap mindig a leghúzósabb, ilyenkor már állva is el tudnál aludni, hangod már nincs sok, a pólód is cafatokban lóg rajtad. Mégis mindig mindenki legjobban az utolsó napra szedi össze magát és jól meghúzza a végét! Még rengeteg állomás vár rátok, sok-sok esély a pontgyűjtésre. Lesz időtők azért pihenni, napozni egy kicsit és garantáltan lesz medencés parti is. Este vacsora után pedig eredményhirdetés! Itt már nem számít, hogy hányadik helyen végeztek, a lényeg, hogy együtt örültök neki és igaz kis csapattá kovácsolódtatok.
A búcsú estén pedig a buli mindig 2x olyan hangos és 2x olyan sokáig tart, itt nincs olyan, hogy záróra!

DSC0546

A gólyatáborban az is nagyon jó, hogy az itt szerzett barátok, a csapatotok, a szüleitek egész évben segíteni fognak titeket, így soha nem fogjátok elveszettnek érezni magatokat a Külkeren sem.

Remélem kicsit át tudtam adni abból a hangulatból, ami rátok vár augusztus 24-től. Persze ezt leírni szinte lehetetlen, át kell élni minden főiskolásnak. Aki még nem jelentkezett az ne halogassa tovább, ITT megteheti. Aki pedig már megtette lassan elkezdheti pakolni a bőröndjét. Szerencsére annak a hasznos megtöltéséhez is tudunk szolgálni nektek tanácsokkal:

Ne feledjétek…nem minden para, ami rémlik! Ott találkozunk!

 

Találkozunk veled a GT-ben?

Naná, nincs az a pénz amiért kihagynám!
Nem nekem való ez.
Még gondolkodom rajta.
Bentley continental GT? Jaja, az nagyon komoly.

 

További cikkek
Top