BGE
2018. 11. 03. - Koleszár Emese

Movember a Külkeren

 

Beköszöntött a november a Külkerre is és remélhetőleg nektek is, akárcsak a korábbi években, az jut eszetekbe elsősorban, mint nekünk: Movember vagy No-Shave November. Igen, mindenki tudja, hogy ez még véletlen sem a csupasz babaarcokról szól, ugyanis ekkor az arcszőrzet dominál.

De miért? És honnan jött ez az egész? A novemberi szőrös arcok egy fontos nemzetközi jótékonyság jelképei, és ezzel hívják fel a figyelmet arra, hogy nem csak a nőknek fontos szűrővizsgálatokra járni. Az erősebbik nemet érintő 3 legnagyobb probléma: a prosztatarák, a hererák és a mély depresszió (a világon minden percben egy férfi lesz öngyilkos). 2003-ban Adam Garone és barátai egy kerti sütögetős, sörözős délutánon felvetették, hogy egy hónapon keresztül arcszőrzetet növesztenek. A rosszalló tekintetek után a srácok fogadásából  2004 novemberére megalakult a Movember mozgalom, amit mára már az egész világ ismer. Szeretnénk mi is, hogy a Külker diáksága szintén nagy hangsúlyt fektessen eme fontos megmozdulásra. Nincs más dolgod, mint:

1) November 4-ig leborotválni az arcod

2) Elküldeni egy csupasz arcos képet és a neved a movember2018@gmail.com -ra

3) Bekövetni a Remington instagram oldalát (@remingtongetready_men)

4) A hónap végén pedig ismét elküldeni nekünk egy képet, de ezúttal már szőrösen

Cél: Növessz minél nagyobb bajuszt és szakállat!

Motiváció gyanánt értékes nyereményekkel kedveskedünk az uraknak.

Remington

Hibátlan vonalak, precíz átmenetek és még sorolhatnánk a Remington márka jelzőit. A Remington cég termékeit világszerte fodrászok milliói használják napi szinten, és most neked is lehetőséged nyílik megnyerni egyet ezek közül a szemtelenül profi gépek közül.

BLADE

A BLADE 100%-ig természetes alapanyagokból, kézzel, manufakturális körülmények között készült férfi kozmetikumokat készít. Legyen tiéd az általuk felajánlott szakállápoló termékcsomag! Amikor kezedbe veszed a termékeket, letisztult, friss, férfias illat fogad és egyben fürdőszobád elegáns kiegészítői is lesznek. A BLADE összevetői kíméletesen ápolják hajadat, szakálladat, bajuszodat és a bőrödet. Segítségükkel minden nap természetesen ápolt leszel.

WestCoastBarbers

Ha jól esne egy profi kezei alatt átváltozni, akkor semmiképp ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Borbélyszalonként működő üzletükben a hagyományos vágások, igazítások, haj- vagy szakállfestések mellett tetováltatni is lehet, szóval ne habozz, jelentkezz és irány megújulni! A nyerteseket hajvágással, szakáll igazítással és végül hajformázó termékkel jutalmazzák.

Airsoft Arena

Irány Magyarország legnagyobb épített, fedett CQB pályájára! A cég alapítója a Brit Királyi Haditengerészet Különleges Alakulatánál és az Egyesült Királyság Ejtőernyős Ezredében szolgált több mint 11 évig. Az ott szerzett kiképzési tapasztalat segítette abban, hogy az Arénát oly módon építsük meg, amely lehetővé teszi, hogy jelenleg a BRFK, a TEK, a NAV, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának állományát, valamint több magánszervezet tagjait is oktatni tudjuk. Ugye tudjátok, hogy minden nagy verseny legalább két fordulós? És mi lehetne jobb egy visszavágóra, mint egy Airsoft mérkőzés?

Ingame

Próbáld ki Budapest első virtuális valóság játéktermét! Merülj a víz alá egy rég elsüllyedt hajóroncsra, harcolj zombik ellen, vagy repülj 1000 méter magasan a föld fölött! A lehetőségeid itt tényleg határtalanok. Csak vigyázz mire vágysz, mert valóra válik!

Play VR

A virtuális valóság egy olyan technológia, aminek segítségével egy másik világban érezheted magadat. Nézelődhetsz az óceán mélyén, vagy átélhetsz egy zombi apokalipszist. A kezedben levő kontrollerek segítségével megérintheted a virtuális tárgyakat, felveheted és eldobhatod őket.

PániQ szoba

Természetesen a Külker Online visszatérő szponzora idén sem maradhat ki a Movemberből. A szerencsés nyertes PániQ-szoba VIP kártyát nyer. De mi is ez pontosan? Egy hétfőtől péntekig felhasználható kártya, amelynek tulajdonosa 4 fős csapat esetén ingyen szabadulhat.

Az esemény további szponzorai a Redbull és a Budapesti Bob, akik felajánlásait nyereményjáték keretein belül sorsoljuk ki a következő napokban.

Jelentkezéseteket és képeiteket szeretettel várjuk, hiszen ezzel egy komoly ügyre hívhatjuk fel a figyelmet együtt. Az eseményt itt találhatjátok, és bármi kérdésetek van, bátran forduljatok hozzánk!

Movemberre fel!

 

További cikkek
Top