Suli
2013. 03. 13. - Taylor

Megújultunk!

Kedves Látogató! Először is nagyon sok szeretettel üdvözöllek a Külker Online stábja nevében a megújult honlapunkon! Kezdetben talán furcsa lesz ezen az oldalon szörfölni, de próbáltuk a legfelhasználóbarátabb kezelhetőséget megteremteni számodra! Funkcionálisan nem változott az oldal szerepe, tehát ahogy látod, ugyanúgy találsz híreket, cikkeket, programokat, dokumentumokat, jegyzeteket, illetve apróhirdetéseket. Leggyakoribb kérdéseidre választ kapsz a GYIK menü alatt. Amennyiben az még nem szerepel a listán, a Q&A modul alapján működő Kérdések menüben felteheted.

Törekedtünk arra, hogy a legfontosabb információk görgetés nélkül elérhetőek legyenek számotokra, így – azért böngészőtől függően – egyből megtaláljátok, hogy páros vagy páratlan hét folyik éppen, illetve az aznapra ajánlott szórakozási lehetőséget. Felette egy boxban kaptak helyet a legfrissebb felhívások, közlemények a tanszékektől, a TOH-ról, a diákszervektől, a központi intézménytől -BGF-, illetve az egyéb kari szervezeti egységektől. Amely hír prioritást élvez határideje vagy a felhívás jellege miatt, külön sötét színű kiemelést kap. Továbbá ajánljuk számotokra a hírlevélre való feliratkozást, főleg a hírekre, jegyzetekre, hogy soha ne maradjatok le semmiről.

Menük:

Cikkeinket továbbra is kategorizálva találod. Egy ún. slideshow által kiemeljük legfrissebb, ajánlott írásaink, így szembetűnőek számodra és kedvedhez, idődhöz mérten böngészheted őket. Híreink menünkben újdonságnak számít, hogy a nemrégiben lejárt hírek nem törlődnek, hanem halványabban láthatóak, hiszen az információ sosem vész el, csak átalakul. Értelemszerűen a Tanszék fül alatt találod intézményünk oktatóit tanszéki felsorolásban. Hasznos számodra a keresés funkció, mely segítségével hamarabb megtalálhatod az általad keresett tanárt, illetve tanszéket.

Feltétlenül ajánljuk a GYIK fül legalább egyszeri átolvasását, hiszen olyan kérdéseidre kapsz egyértelmű, igaz választ, amelyben eddig nem voltál biztos, vagy talán nem is tudtad. Amennyiben mégsem így történne, a Kérdések menüben kifejezheted kételyeidet, kérdéseidet, és az arra érkező válaszokat is értékelheted, míg a leghasznosabb választ kiemelve találják majd társaid.

Összegyűjtöttük számodra a leghasznosabb linkeket, amelyek bővülnek a menüsornál található kis nyílra kattintva, hogy mindent egyszerűen és könnyen el tudj érni.

Amennyiben nem találnál valamit vagy kérdésed támadna, stábunk facebook page-re, illetve az info.kulker@gmail.com címre várjuk őket. Kellemes böngészést kívánunk!

További cikkek
Top