Buliajánló
2013. 04. 30. - beatrixpentek

Már csak pár hét és tombol a nyár!

Добре дошли! – Üdvözöllek, ahogy egy bolgár mondaná. De mi most itt nem egy nyelvtanfolyamot ajánlunk figyelmedbe, hanem Bulgária legkomolyabb, legörültebb helyszínét, a Sunny Beach-et, ahol állandó bulik, napfény és szórakozás vár Rád.

De ne szaladjunk ennyire előre. Beköszöntött a tavasz és pont emiatt borzasztó belegondolni, hogy egyre közelebb a nyári vizsgaidőszak. Lassan bekerül a Neptun a leggyakrabban látogatott oldalak közé és megy a harc a jegyzetekért. De ez sem tart örökké, túl fogjuk élni, mint eddig mindig.

De lássuk, mi jön ezután. Július, és ha július, akkor MEEX ON THE BEACH.
Biztosan hallottatok már róla páran, de azok kedvéért, akik még nem, bemutatjuk nektek mi is ez pontosan. A MEEX ON THE BEACH egy MEEX által szervezett külföldi fesztivál, ami azért jött létre, hogy Nektek, egyetemistáknak/főiskolásoknak nyújtson felejthetetlen élményt évről évre. A cég elkötelezett híve annak, hogy minőségi utazásokat kínáljon úgy nyáron (MEEX ON THE BEACH, BEACHATTACK) mint télen (SNOWATTACK, PARTYSÍTÁBOR) a szórakozni vágyó fiataloknak.

Ahogy a cikk elején már olvashattátok, a helyszín nem más, mint a bolgár Sunny Beach. Burgas-tól 35 km-re a Fekete-tenger partján található, mely az utóbbi években Bulgária legnépszerűbb üdülőparadicsomává vált a fiatalok és pihenni vágyók körében. A 8 km hosszú finom homokos tengerparton számtalan nyugati színvonalú hotel és apartman ház épült az elmúlt pár évben. A hely klímájának köszönhetően pedig szinte soha nem esik az eső és az országban itt az egyik legmagasabb a napsütéses órák száma. Az esték minden nap garantáltan bulikkal telnek. Naposparton egymást érik a bárok, diszkók és egyéb szórakozóhelyek, ahol a sör átlagos ára 150 Ft körül mozog. A profi szervezőgárda pedig egy héten át arról gondoskodik, hogy jól érezzétek magatokat. Minden este tematikus bulikban vehettek részt teljesen ingyen, ilyen például a Firka Party, Fáklya Party, Coyota Ugly Party és még sorolhatnám. Magyarország legnevesebb DJ-i várják a több mint 500 velünk utazó fiatalt, fergeteges hangulatot varázsolva. Ha még ezek után is hiányérzetetek van, akkor számtalan fakultatív program közül választhattok, mint a Party Hajó, amely egy több órás hajóút, külön DJ-vel és két órán át tartó korlátlan italfogyasztással (igen, az alkohol is ide sorolható). Részt vehettek Bármaratonon, Bolgár esten, Habpartyn, sőt még Isztambulba is ellátogathat az, aki még bírja szuflával.

Azonban most jöjjenek a piszkos anyagiak:
A fesztivál 2013. július 20-27 között lesz, az ára (áprilisi befizetés esetén) 199 €, ami tartalmazza a szállást (3***-os, teljesen felszerelt, medencés apartmanokban), autóbuszos utazást és a MEEX-es bulikat. Ami külön fizetendő, az étkezés, az IFA, és a biztosítás.
Aki nem elég gyors és lecsúszik az áprilisi befizetésről annak az ár 219 €-ra emelkedik, érdemes tehát sietni!

A végére pedig engedjétek meg, hogy beszúrjunk egy videót, amiből pontosabban kiderül, hogy is néz ki egy nyár a MEEX-nél!

 

Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel!
További részletes információk, jelentkezés az alábbi e-mail címen: katona.orsolya@meex.hu

További cikkek
Top