Suli
2014. 04. 04. - Palika

MÁKONY 3. nap

Mátyásföld ikonikus fesztiválja a MÁKONY, egy újabb legendás történet végére ért, a külkeres hallgatók kedvenc campus fesztiválja elérkezett a záró akkordhoz. A főiskola hallgatói sikeresen abszolválták a fesztivál programjait, torok nem maradt szárazon, a fesztiválozók a Külker nevéhez méltóan teljesítették a tavaszi szemeszter rendszeres kötelességeit.

A külker feeling soha nem hazudtolja meg önmagát. Az elmúlt három napban a hallgatók megkaphatták azt az örömöt, amire az egész őszi szemeszterben türelmetlenül vártak. Nézzük meg, hogy a KOB csapata mivel varázsolta el az iskola közönségét az utolsó napon.

IMG_5112

A rendszeres 10:00-ás sátornyitás után, a hallgatók nem maradtak szárazon, sörben és fröccsben senkinek sem maradt hiánya. Miután mindenki elfogyasztotta a déli elemózsiáját (sör, jager, fröccs), a Jay’s workout megkezdte sportra inspiráló bemutatóját. A srácok a napjainkban egyre inkább népszerű „fegyenc” edzés mélyére kalauzoltak minket, és megismertettek minket olyan módszerekkel amelyekkel olcsón és megfelelő eltökéltséggel a tiszta szellemi és fizikai tökéletességhez juttathatjuk testünket. A fesztiválozók megismerkedhettek a testépítés új hullámjával, motiválva a tudatos és egészséges testmozgás felé. Az egészséges élet után a komplett belső testi rombolásba kezdtek a fiatalok, a MÁKONY legpatinásabb  versenyszáma az „Ember a gáton”  kezdetét vette. A hagyományokat követve a 6 csapat, (a lehető legcifrább nevekkel) 5 tagja átadta magát a már ikonikus játékszámoknak, mint például: sör és vodka váltó futás, valamint a verseny elengedhetetlen „lufi taposós” játéka. Minden csapat erős offenzív taktikával kezdett, és igyekeztek a lehető legkevesebb idő alatt a szervezetükbe juttatni az összes sört, vodkát és jagert. Maximális tisztelet minden résztvevőnek a hősies helytállásért!

IMG_5219

Az esti tornatermi buli előtt kihirdették az elmúlt három nap versenyszámainak győzteseit. Az A-túra, az Igazi férfi a MÁKONY-on, és az Ember a gáton bajnokai ünnepelhették magukat, gratulálunk a győzteseknek, a lelküket kitették a győzelemért, büszkék lehetünk rájuk. Az esti talpalávalót a MÁKONY rezidens DJ-je Juhász Laci, és a budapesti éjszaka egyik legnevesebb lemezlovasa DJ Palotai szolgáltatja.

DSCN4124

19. MÁKONY, nagyon köszönjük, hogy újra megajándékoztál minket egy igazi külker fesztivál feelinggel, biztosak lehetünk abban, hogy az új generációnk is történelmet írhatott, továbbá öregbíthette a főiskola legendáját. 2014 MÁKONY, eljöttél, győztél és újra és újra felejthetetlen pillanatokkal gazdagítottad az iskola tanulóit.

További cikkek
Top