BGE
2019. 12. 02. - Feke Brigitta

Lufieső 2019

 

Már csak pár napot kell várnotok arra, hogy a Mikulás idén is megtömje sok-sok finomsággal, vagy éppen virgáccsal az ablakban hagyott csizmáitokat. Továbbá a szeretet ünnepe is sebesen közeleg, és mind alig várjuk, hogy végre felkerülhessen a karácsonyi dekoráció. Hogy fokozzuk a hangulatot, engedjétek meg, hogy ebben az évben mi hangoljunk rá Titeket az ünnepekre. A Mikulás sárga kis krampuszai ugyanis idén is azt a feladatot kapták, hogy különleges ajándékokkal kedveskedjenek a Külkeres hallgatóknak. Tartsatok velünk Ti is csütörtökön, és éljétek át velünk együtt a meghitt pillanatokat az idei Lufiesőn, amikor is a Külker Online csapata a hagyományokhoz híven sárgába borítja az épületet.

Úgy gondolod, hogy nincsenek már csodák? Nos, a Külkeren azonban még létezik az a bizonyos karácsonyi csoda. A piros havat ugyan nem tudjuk elhozni, de a Lufieső keretein belül ez év decemberében is sárgába borul majd az ég. Idén 11 éve annak, hogy először sárga lufik hullottak a Külkeren. Az eseménysorozat 2008-ban vette kezdetét, és a Külker Online csapata azóta szakadatlanul azon dolgozik, hogy évről-évre egyre színvonalasabb rendezvényt hozzon létre nektek. Támogatóink köre folyamatosan növekszik, és velük együtt az elmúlt hetekben nagy erővel dolgoztunk azon, hogy december 5-én ismét közösen átélhessük a karácsonyi csodát a Külker hallgatóival, azaz veletek.

Hogy mit is kell tennetek?

Gyertek el a csütörtöki ebédszünetben a K épület aulájába, és kövessétek a sárga krampuszok utasításait. A Külker Online csapata a rengeteg lufiban cetliket helyezett el, melyek a hozzájuk tartozó nyereményeket rejtik. Ezeket a felfújt sárga lufikat a K épület első emeletéről zúdítjuk majd le rátok, megkezdve ezzel a csodaesőt. Nektek csak annyi a dolgotok, hogy minél több lufit elkapjatok, majd durrantsátok ki őket. Ezután a bennük rejlő cetlivel gyertek el hozzánk, és cserébe vegyétek át a megérdemelt ajándékotokat. Idén is számos különböző meglepetés vár rátok, ugyanis a kedvezményes programoktól az ingyenes szolgáltatásokig bármi a tiétek lehet, mindössze annyi a kérdés, hogy vajon mit rejt a Te lufid?

Mit rejtenek a sárga lufik?

Már biztosan nagyon kíváncsiak vagytok, ezért említünk néhány szponzort, aki idén is hozzájárul az esemény sikerességéhez. Hamarosan itt a vizsgaidőszak, így rengeteg energiára lesz szükségetek, melyet a Red Bull csapata biztosít. Azonban meglehet, hogy nem megy zökkenőmentesen a tanulás, ezért Korrep Kristóf is velünk tart. Továbbá a boltkórosok is örülhetnek, ugyanis idén a C&A, illetve a H&M is a támogatóink csapatát erősíti. Mindemellett szórakozásból is lesz bőven, ugyanis kaptunk felajánlást a Csodák Palotája, illetve a PániQ-Szoba jóvoltából, és valljuk be, mindenki örülne egy ingyen belépőnek az Ötkertbe. Emellett szponzoraink a hasatokra is gondolnak, vagy éppen a szerencsések a Cat Caféban fogyaszthatják majd el a reggeli kávéjukat. Hogy a sok evés-ivás mellett a testmozgás se szoruljon háttérbe, azt is eláruljuk, hogy lesz meglepetés a sportkedvelők számára is az Aktívsport és a SuperGym jóvoltából. A vizsgaidőszak méltó lezárásának fő támogatója pedig a legmázlistábbaknak a Tátratea lesz. Csapatunk ezúton is szeretné megköszönni a szponzorok nagylelkű felajánlásait. Persze van még a Mikulás puttonyában számos meglepetés, ezért kövessétek az eseményt Facebookon, hogy napi szinten tájékoztathassunk Titeket támogatóink kilétéről, és a Lufiesővel kapcsolatos legfontosabb információkról. Addig is itt egy kis ízelítő a tavalyi rendezvényről, azaz a tizedik Lufiesőről, hogy segítsük a ráhangolódást:

 

Tömören tehát arról van szó, hogy a kezetekbe hullik a sok ajándék, nektek csak résen kell lennetek és kapkodnotok a lufik után. A Mikulás már nagyon készül, ahogyan a Külker Online csapata is. Gyertek el, hisz mindez értetek van, hogy együtt élhessük újra a gyerekkorunkból ismert karácsonyi varázst, egyben a tanév legmeghittebb eseményét.

Tartsatok velünk december 5-én, csütörtökön 13:00-kor, azaz ebédszünetben a K épület aulájában, és készüljetek a csodára, amikor is elered az idei Lufieső. Mint minden évben, most is nagy szeretettel vár Titeket a Külker Online csapata!

További cikkek
Top