BGE
2017. 12. 03. - Márk Lukács

Lufieső 2017 – a SuperGym Opera támogatásával

 

Idén is beköszöntött a december, amit sokan nem igazán szívlelnek, sokan viszont szó szerint imádják ezt a hónapot. Hamarosan itt a Karácsony, ám előbb még az a piros ruhás, szakállas fickó érkezik nagy puttonnyal. Hagyományainkhoz híven a Külker hallgatói idén sem maradnak ki a jóból. Az idei évben soha nem látott mennyiségű ajándék kerül kiosztásra, hála egy brutálisan nagylelkű szponzornak, akik céljuknak tűzték ki, hogy megmozgatják az egyetemet! Ha te is részese akarsz lenni az őrületnek, akkor légy ott a K épületben, mikor a sárga lufiban lévő ajándékaink hullani kezdenek az égből!

Mi is ez valójában?
Ez a ma már hagyományosnak mondható esemény idén is megrendezésre kerül a Külker Online jóvoltából. Lassan 10 év telt el azóta, hogy az első Lufiesőt 2008-ban megrendezték egykori elődeink. Azóta minden évben próbáljuk egy kicsit színesebbé, meghittebbé tenni számotokra ezt az időszakot, és valami olyat létrehozni, amely összekovácsolja a közösséget. Szponzoraink segítségével heteken át karöltve dolgozunk azért, hogy minél több embert meg tudjunk ajándékozni! A több tucat lufiban egyesével helyezzük el a cetliket, amik a hozzájuk tartozó nyereményeket rejtik, ezeket felfújjuk és a K épület első emeletéről zúdítjuk le rátok. Az első Lufiesőhöz képest, mára már sikerült annyit csavarni a dolgon, hogy senkit nem érintenek az üres lufik által okozott meglepetések, hiszen mindegyik belsejében vár valami szuvenír rátok. Miután kidurrant a lufi és kezetekben a cetli, nincs is más dolgotok, mint eljönni hozzánk és átvenni a nektek járó jutalmat. A kedvezményes programoktól, az ingyenes szolgáltatásokig bármi a tiétek lehet, a kérdés csak annyi, hogy vajon mit rejt a te lufid? Számotokra nincs más tennivaló, mint a nagyszünetben összegyűlni a K épület földszintjén és várni, míg sárgába borul az égbolt.

Ki is az a nagylelkű szponzor?
Mint már említettem idén egy új szintre sikerül emelni az eseményt, és az ajándékok számát, azzal, hogy egy nagyon bőkezű szponzort sikerült találnunk. Ez a szponzor nem más, mint a címben is szereplő SuperGym Opera! Úgy döntöttek, nem aprózzák el, ezért felajánlottak 1000 darab 7 napos fitnesz bérletet, melyekhez jár egy alkalom személyi edzés is. Ha ez önmagában még nem lenne elég ahhoz, hogy elgyere a Lufiesőre, akkor elárulom, hogy még 100 darab fehérjeport is felajánlottak a bérleteken kívül, hogy ne csak szimplán edzeni tudj. A srácok azt üzenték, már nagyon várnak mindenkit egy jó kis edzésre! Addig is a SuperGym Opera facebook oldalán tudjátok csekkolni a helyet, vagy ugorjatok be hozzájuk személyesen a Hajós utca 25-be, hiszen a jövőben itt bizony edzeni fogtok. Ezúton is köszönjük még egyszer ezt a nagylelkű felajánlást!

Karácsonyi Vásár
Amit még mindenképpen meg kell említenem, hogy idén is karácsonyi vásár vár mindenkit, szintén a K épület első emeletének falai között. Az arra járók ízlésük szerint válogathatnak a változatos finomságok közül. Az édesszájúak süteményekkel, a merészebbek akár forralt borral is meglephetik magukat, de ha csak átfáztatok a téli hidegben, akkor is beugorhattok egy jó meleg teára. Ha szereted a változatosságot és már magadénak érzed az ünnepek hangulatát, akkor ne habozz, neked is ott a helyed! Nem szabad figyelmen kívül hagynunk azonban azt sem, hogy ez a hét nem csak kizárólag rólatok szól, hisz a karácsonyi vásár alatt, ha vásároltok, azzal adakoztok. A vásár alatt befolyt összeg teljes részét jótékony célokra fordítva, egy rászoruló gyermekekkel foglalkozó alapítványnak fogjuk eljuttatni. Így megvan a lehetőség, hogy te is boldoggá tegyél valakit az ünnepek alatt!

További cikkek
Top