Suli
2013. 03. 13. - Taylor

Külker Online – kik is vagyunk?

Lehet láttál már minket, de lehet, hogy nem. Lehet, hogy ismered valamelyikünket, de lehet, hogy nem tudod, kik vagyunk. Lehet, hogy elmentél már az E.I.27 sárga ajtaja előtt, de lehet, hogy még sosem.  Lehet utálsz minket, de lehet, hogy szeretsz. Egyet elég, ha tudsz rólunk: értetek dolgozunk, a külkerért, a hallgatókért. Olvass tovább kedves olvasó, ismerj meg kicsit jobban minket!

Egy kis történelem

Szervezetünk 2000 óta látja el feladatát, amely elsősorban a hallgatók informálása minden külkeres történésről, felhívásról, és természetesen a szórakoztatása cikkek, videók formájában. Külön irodával nem büszkélkedhettünk akkoriban, a koliszobától, egészen a HÖK iroda egyik sarkáig költöztünk. Később Bodnár László Tanár Úr felajánlotta irodáját a Külker Online számára, így kezdődött az E.I.27-es Online bázis kialakítása. Eleinte teljesen más címen találhattátok a Külker Online weboldalát, 2009 októbere óta azonban a www.külker.hu domain címet használjuk – igen, ü-vel, sosem u-val.

Rólunk

Közel 45 fős szervezetünkben több feladatkörben tevékenykednek tagjaink: cikkíró, lektor, tanszékes, riporter, operatőr, grafikus, moderátor, programos, rendezvényes és az ún. „aprós”. Ezen kívül napi ügyletes szerkesztőink figyelik a beérkező információkat, majd koordinálják azok megjelenésének folyamatát. Külkeres rendezvényeken, mint MÁKONY, FIN, Gólyatábor, Gólyabál napi beosztásban fotózunk, hogy az amúgy többnyire emlékezetvesztéses bulikról vizuális képet kapjunk – utólag! Kapcsolatainkat a tanszékekkel igyekszünk időről-időre szorosabbá tenni, hogy minden információ a leggyorsabb úton-módon jusson el hozzátok. Hétköznapjainkban a munka mellett egy nagy családként működünk, akiknek az E.I.27 szolgál otthonként.

Ezen oldal megszületése nagyon sok online-os fáradhatatlan munkájának gyümölcse. Az új honlap projekten több mint 2 évig dolgoztunk, mire végre a megvalósulás mérföldkövéhez értünk. Ezúton is megköszönjük mindenkinek, aki támogatott minket, az intézmény vezetőségének, régi online-osoknak, a fejlesztőknek és persze Nektek, hallgatóknak!

További cikkek
Top