Buliajánló
2016. 06. 23. - Czirle Máté

Kapszulahotel

Szeretnél egy óriási kalandban részt venni, ugyanakkor pihenni is szeretnél ?! Unod a sátrazást, aggódsz az értékeid miatt és valami újra vágysz?

KAPSZULAHOTEL A MEGOLDÁS!

A Kapszulahotel blokkonként 50 db 1,13 méter széles 1,13 méter magas 2,30 méter mélységű alvó fülkéből áll, mely kettő, átlagos testalkatú személynek kínál kényelmes alvó, tartózkodó helyet.

Központi recepción történik a bejelentkezés. Biometrikus véna szkenner ellenőrzi a bejelentkezés után a lakók jogosultságát, itt kapja meg a lakó a fülkéje kulcsát.

A blokkokban légkondicionáló készülék teszi komfortossá a tartózkodást. A fülkékben világítás van, a recepción ingyenes telefontöltési lehetőség.

A Kapszulahotel a B kempingben kap helyet, mely az éjszakai helyszínekhez nagyon közel van, viszont emiatt zajosabb, mint az A kemping, amely a Drótszamár Kemping területén helyezkedik el.

Fontos infó, hogy a Kapszulahotel befogadó képessége 300 fő, ezért érdemes minél előbb foglalni!

Az EFOTT-on a Kapszulahotel egy fő részére 5000 Ft/éj, két fő esetén 8000 Ft/éj.

Amennyiben egész hétre foglalnál szállást, kattints IDE!

Viszont, ha csak hétvégére szeretnél szállást foglalni, akkor írj emailt a szallas@efott.hu email címre!

Képeket pedig ITT tudsz megnézi a Kapszulahotelről!

Mobil Páncélterem

Önfeledten akarsz szórakozni, nem akarsz az értékeidért aggódni, korlátlanul akarod tölteni a telefonodat vagy bármilyen eszközödet?

Az Ohana festivalservice Mobil Páncélterme egy kamionba épített páncélterem, melyben 600-1200 db különböző méretű széfrekesz és csomagmegőrző található.

Minden széfrekeszben telefontöltéshez 230V-os aljzat. A beléptetést biometrikus véna szkennervégzi, kizárva az illetéktelen hozzáférést.

A biometrikus beléptetés miatt a rendezvény látogatójának nem kell kulcsot, mágneskártyát, magánál tartani (tehát elveszíteni sem tudja) nem kell PIN kódot megjegyeznie, csak ráteszi az ujjáta véna szkennerre és hozzáfér az értékeihez, amelyeket egyébként nem szívesen hagyna a sátorban.

Bérlet ára: 5000 Ft

Napi alkalom: 1500 FT

Telefontöltőállomás

Egy fesztivál során mindenki számára az egyik legfontosabb dolog az élmény megörökítése. Manapság telefonok, táblagépek, fényképezőgépek nélkül elképzelhetetlen.

Az Ohana erre a szükségletre egy külön kiépített modern 640 db egységből álló töltőállomást biztosít a fesztiválozók számára.

Egyszerű,gyors,megbízható! Akik igénybe veszik a szolgáltatásainkat kapnak egy kártyát, amivel kiválthatják az értékeiket.

Töltés ára:

ha saját kábellel töltesz: 700 Ft

ha nincs kábeled: 900 Ft

További cikkek
Top