BGE
2018. 04. 26. - Bonnyai Kitti

Itt a tavasz első fesztiválja, itt a KKN!

 

Itt a tavasz első fesztiválja, itt a KKN!

Idén kerül először megrendezésre a KKN, azaz a Külker Kari napok, amely a már nagy hagyománnyal rendelkező MÁKONY (Mátyásföldi Kollégiumi Napok Yeah) esemény helyett kerül megrendezésre. Azonban éppen annyi, ha nem több fantasztikus és kihagyhatatlan programmal várja az új fesztivál minden kikapcsolódni és bulizni vágyó egyetemistáját! A jó idő és király programok adottak, már csak arra van szükség, hogy mindenki engedélyezze saját maga számára azt a bizonyos, ilyenkor szinte kötelező jellegű órai hiányzását.

A KKN két napon keresztül várja a színes programjaira a diákokat, ahol különböző sportos, ivós, ügyességi játékok vagy ezek keveréke szórakoztatja majd a társaságokat. Az esemény és a programok helyszínéül az E épület udvara szolgál, és az esemény ideje alatt meghosszabbított, 22:30-as zárási idő lép érvénybe. De lássuk milyen meglepetéseket tartogat a KKN programlistája!

Április 25. (Szerda)

A déli sátor- és pultnyitást követően szem és fültanúi lehetünk a hivatalos megnyitónak, majd kezdődhet a felhőtlen szórakozás. Ha te is úgy gondolod, hogy a rádiózás már a múlté, akkor a nap nyitása képpen hallgasd meg Galavics András, a Radio Sales House Kft. kereskedelmi igazgatójának előadását a rádiózás erejéről, ami garantáltan eloszlatja a tévhiteket.

A FIFA szerelmeseinek is van egy jó hírünk, hiszen a KSF által megrendezésre kerül a FIFA bajnokság, melynek keretein belül többé-kevésbé barátságos mérkőzéseket játszhatnak az erre elhivatottak. A foci szerelmeseit 14:00-től várja a program a RedBull Sátorban.

Ezen kívül minden diákszerv készült egy-egy az eseményhez illő, poharakat és gyomrokat nem kímélő, izgalmakkal teli programmal, különböző játékokkal, amelyeket természetesen mind a két napon lehetőségetek nyílik kipróbálni, és nagyokat kaszálni, mindezt 14 órától tehetitek meg szerdán és csütörtökön egyaránt. Ha mindig is jók voltak a megérzéseid, és szereted a jó kis dilis játékokat, akkor itt a helyed, az Xchange Group rendezésében lehetőségetek nyílik kipróbálni az ember torpedót. Az asztali társasjáték megbolondított élő változatát gumicukor és vodka társaságában játszhatjátok le csapatotokkal. Ha pedig megszomjaznál és minél gyorsabban felhörpintenél valami váratlanul finom itókát, akkor a Kanyar által szervezett Sip it up csak rád vár. Ragadjátok meg a szívószálakat és kezdődjön az ivás méghozzá rendkívüli szomjas tempóban! Engedjétek meg, hogy a HÖK tagjai elkalauzoljanak titeket a Kincses Liget világába, ahol kalóz módjára kutathatjátok fel a kis piros ereklyéket, melyeket igen komoly vodkashotokra tudtok beváltani. Ezért mindenképp megéri a keresgélés, nemde?

Ha még ez sem lenne elegendő, a Külker Online visszarepít egy kicsit a múltba, méghozzá a GT hangulatában, hiszen egy Mini GT keretében megmutathatod csapatoddal, hogyan is csináltad anno, életed első és legmeghatározóbb egyetemi bulijában. Mindamellett, hogy ismét a gólyák töretlen lelkesedésével vághatsz bele a feladatokba, szeretnénk, ha a játék mellett, a főnyeremény is izgalmakkal teli lenne! A legszerencsésebb nosztalgiázó a PániQ-Szobába nyerhet belépőt, ahová magával viheti 3 kedvenc barátját is! Ezt semmiképp nem érdemes kihagyni!

Délutánra is megmozgatunk tieteket, a két legismertebb játékot hozzuk el a fesztiválra, ami nem más mint a csocsó és a beerpong. Itt az alkalom, hogy bemutassátok a kivételesen finom csuklómozdulatokkal kivitelezett lövéseiteket, hogy aztán ezzel győzelemre vezessétek a csapatotokat. A csocsóra 16:00-tól nyílik lehetőségetek a Mátyásföldi Kollégiumi Bizottság jóvoltából, míg a beerpong bajnokok majd 18:00-tól itathatják finom sörrel a szemközti ellenfeleket, mindezt a HÖK szervezésében tehetik meg a sátorban.

Az első napot két tehetséges dj dallamaival zárjuk le, 18:00-tól Andrea Lane, majd 20:00-tól Kindergizer kerül a dj pult mögé, hogy megmozgassa a szíveteket és lábaitokat. Az este folytatásáért pedig minden külkeres szívének kedves Blokk Bár a felelős, ahol a hamisítatlan dili a Zöld Kecske bajnokság keretein belül vághat a tetőfokára. Ez alatt egy 4 állomásos kocsmatúrát kell érteni, ahol 6 csapat szállhat versenyre a hőn áhított zöld kisállatért. Erről sem érdemes lemaradni!

Április 26. (Csütörtök)

Második nap is irány a sátor, amelyet szintén 12 órától vehettek birtokba, hogy elfogyasszátok gyógysörötöket az előző napi fáradalmak kipihenése érdekében, és kezdődhet is a csütörtöki mulattság.

A második napot egy előadással nyitjuk meg, amely keretében bemutatkozik a Nestlé szakemberei által, az eddig ismeretlen Linkedln. Ha kíváncsi vagy, hogyan fordíthatod hasznodra a karriertervezés során a social mediát és, hogy hogyan használja ezt a világ második legnagyobb FMCG vállalata, akkor az előadáson a helyed! Az előadásra a sátorban kerül sor, 13:00-tól. 14:00-tól ismét kezdetét veszi a sok izgalmas diákszervi móka a KSF szervezésében lévő, italokat nem kímélő Drinking Race-el kiegészülve. 14:15-től pedig tájékoztatást kaphattok arról, hogyan érdemes megterveznetek a következő féléveteket, a mintatanterv tájékoztató keretein belül, amely  végre segít kiigazodni a tárgyak ágas-bogas erdejében így elősegítve a következő „zökkenőmentes” tárgyfelvételt.

Az estét Csepa bűvész show-ja nyitja 18:00-kor, aki bebizonyítja, hogy a varázslat nem csak jó néhány vodkashot elfogyasztása után jelenhet meg a szemünk előtt, hanem valóban létezik. Az izgalmakkal és versenyszellemmel megzabolázott hallgatók megnyugvásra lelhetnek a 19:00-kor kezdődő eredményhirdetésen. Az este folytatásaképpen 19:30-tól ismét a lemezjátszók mögé küldjük nektek Kindergizer-t. A záróbulit, 20:30-tól az r’n’b, trap és mombahton megkoronázott királynője DJ Nara veszi a kezébe, hogy ezáltal is felejthetetlenné tegyük nektek az elmúlt két napot.

A sátorzárásra 22:00-kor kerül sor, de aggodalomra semmi ok, a mulattság a Remixben folytatódik a még szomjas vagy táncos kedvű diákok számára.

Gyertek el minél többen, és élvezzük ki együtt, ezt a két garantáltan felejthetetlen és eseménydús napot! Mindenkinek nagyon jó szórakozást!

 

További cikkek
Top