BGE
2020. 06. 05. - Molnár Erik

Hogyan töltötték a sztárok a karantént?

A karantén hivatalosan is a végéhez ért. Egyelőre. Ennek ellenére vissza fogunk tekinteni, hogy a világ celebjei, sztárjai hogyan töltötték ezt a válságos időszakot, ugyanis nem mindenki hagyatkozott 2 hónapig Netflix & Chill-re, sőt mi több, szabadidejét produktívan, kreatívan töltötte.

Bátran ki lehet jelenteni, hogy az amerikai énekes, Jason Derulo ráfüggött a TikTok-ra, napi szinten osztotta meg tevékenységeit a követőivel, volt, hogy gyúrt vagy táncolt, de a „Melyik vagy te?” TikTok-ok sem maradhattak el. A bezártsággal töltött idő alatt, egyedül a fogorvost látogatta meg, tudniillik, ha főtt kukoricát szeretnénk ebédre fogyasztani, akkor nem a legjobb megoldás, ha azt egy fúrógép végére rögzítjük. A felrobbant videó 23 millió megtekintésnél tart, és Jason követői is közelítenek hozzá, per pillanat 22 és fél milliót mutat a feliratkozások száma.

A Real Madrid hátvédje Sergio Ramos összes idejét edzésbe fektette és láthatjuk, hogy ki is fizetődött. Úgy nyilatkozott, hogy sokkal jobb formában van, mint a szezon alatt, kétségtelen, hogy még jobban kipattintotta magát. Nem szabad elfelejteni, hogyha egy 12.000 négyzetméteres kastély van a birtokunkban, az biztosan fel van szerelve egy szenzációs konditeremmel. Így már könnyebben megvalósíthatóak a fent leírtak.

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson, szinte az elsők között jelentették be, hogy COVID pozitívak, otthoni karanténba vonultak, és mivel túl sok mindent nem tudtak csinálni, a social médiára tamászkodtak, kommentekre válaszoltak, még egy Spotify playlist-et is csináltak “Quarantunes” néven. Sok orvosi segítségnek hála, mindketten kigyógyultak a vírusból.

G-Eazy, a fellépések helyett bezárta magát a stúdióba, és csak dolgozott. A karantén alatt közel 10 számot dobott ki, illetve a hivatalos YouTube csatornáján heti szinten kerültek feltöltésre a tavaly nyári bulik összegzései, egy dokumentum sorozat kereti között. Európai turnéjába is betekintést nyerhetünk, köztük a Balaton Sound-i produkciójába.

G-Eazy, Jack Harlow - Moana (Official Video) ft. Jack Harlow - YouTube

Justin Bieber és modell felesége, Hailey, folyamatosan elérhetőek voltak a közösségi felületeken, Facebook-on számtalanszor indítottak élő adást. Készítettek Q&A-t, lehetett tőlük kérdezni bármit, sütöttek kekszet, megfőzték Hailey kedvenc tésztáját is, miközben JB előző albumát hallgatták, de arra is volt példa, hogy Jengáztak.

Most pedig evezzünk hazai vizekre, az Istenes család, Adél és Bence Münchenben töltötték a bezártság idejét, azonban Bence feltalálta magát és több tíz perces podcastot vett fel, tabuk nélkül beszélt Fluor Tomival, Éjjel-Nappal Budapest Lalival, Csonka Picivel és még lehetne sorolni. Videóhíváson keresztül több cover is született, a legkiemelkedőbb a Margaret Island, Hóvirág című dala, ahol Istenes egy sajtreszelőt használt shaker-ként.

View this post on Instagram

Kezdek megorulni 😂😂😂😂😂

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on

A Rádió 1-nek köszönhetően napi szinten közvetítették a legnagyobb magyar DJ-k szettjeit, volt 10, illetve 12 órán keresztül tartó stream, több helyszínt lefedve, ebbe a listába bele tartozik: Gellért-hegy, Gödöllői Királyi Kastély, Balaton közepe, a következő állomás pedig nem más, mint a Balaton-part, avagy Suncity.

További cikkek
Top