Kultúra
2013. 07. 03. - Juneszko

Harmadiktípusú találkozások- avagy a kis zöld lényekről

A legtöbb embernek, még ha szkeptikus is, birizgálja a gondolatait, hogy mi is van most ezekkel az űrlényekkel? Léteznek? Van velük kapcsolatunk? Mostanában pedig felröppent egy hír, miszerint már régóta kapcsolat áll fenn az emberek és földönkívüliek között. Nézzük, van-e ennek bármi valóságalapja!

Kanada volt honvédelmi minisztere, Paul Hellyer bejelentése szerint 4 különböző földönkívüli faj él és látogat a Földre. ‘Haha!”, mondhatnánk. Újabb etetés lenne? Nehéz hiteles forrást találni a témával kapcsolatban. Sok a hitetlenkedő, vagy épp mániákus. A legtöbb ember nem is szentel ennek figyelmet, jogosan. Véleményem szerint szinte biztos, hogy nem csak mi emberek vagyunk értelmes lények az univerzumban, azonban rendes, hihető információ aligha szivárog ki az űrlényekről. Nekem ez a hír hatalmas átverés. Alapból úgy állítják be, mintha erről az egész amerikai kormány tudna, csak éppen nem szivárogtatták ki.

theand_gabonakorok

Állítólag 2 földönkívüli faj DOLGOZIK az USA-nak.  Elméletileg egy LÉGIBÁZISON TECHNOLÓGIÁKAT osztanak meg az USA kormányával. Kérdés, hogy miféle technológiákat? Zavaros és hihetetlen az egész, semmi eredeti dolgot nem tartalmaz, az állításainak túlnyomó többsége összeollózható az UFO-összeesküvés témájában valaha is papírra vetett történetekből. Ennek ellenére ellentmondásokat és hibákat tartalmaz.

Hellyer pályafutásába egy kanadai védelmi miniszteri szék, majd egy miniszterelnök-helyettesi pozíció is belefért.

Saját bevallása szerint már védelmi miniszter korában kapott jelentéseket földönkívüliekről, de akkor még nem volt ideje foglalkozni velük. A kanadai St. Paulban 1967-ben létrehozott UFO-leszállóhely felavatására viszont már akkor sem sajnálta az időt. Aktív prédikátorkodást UFO-témában 2005 óta végez.

Állítása szerint több száz, ezer éve nyüzsögnek földönkívüliek a Földön, és rengeteget tanulhatnánk tőlük, hiszen fejlettebb civilizációból származnak, ezért kell nyilvánosságra hozni ittlétüket.

A Cabal, amelynek tagjai többek között a Bilderberg-csoport, a Nemzetközi Bankkartell, az Olajkartell és különböző hírszerző szervezetek pedig erősen elhatárolódnak attól, hogy erről tudjon az emberiség.

Hellyer szerint pedig küzdenünk kell a globális felmelegedés ellen, a cél pedig egy igazságos rendszer békés együttélésben a földi és égi civilizációval Na most, hogy is jön ide a globális felmelegedés?

Hitelesnek még így sem tekinthető a kinyilatkoztatás, akárki is mondja. Kézzel fogható bizonyítékról meg persze szó sincs. Beszédében alig követhető a gondolatmenete.

Komolyan venni eme remek kinyilatkoztatást nem igazán lehet. De legalább olyan összeesküvés-elméleteket feszeget, amelyekben valóban van némi ráció.

Egy-párhuzamos-univerzumban1

Az 51-es körzetet is misztikus homály lengi körül. Gyakorlatilag kísérleti repülőgépeket tesztelnek és fejlesztenek. Sokak szerint pedig UFO-tanya, és kémrepülőgép-tesztközpont. Térképen sem szerepel, az USA pedig nem állítja, de nem is tagadja létezését. A körzet titkos léte persze kiváló táptalaja az UFO-összeesküvés-elméleteknek. Többek között folynak itt:

  • földönkívüli űrhajók (köztük az állítólag Roswellben lezuhant) tárolása,tanulmányozása és technológiáinak megfejtése
    • ezen űrhajók (élő és halott) lényeinek tanulmányozása,
    • földönkívüli technológiák alapján repülő szerkezetek gyártása
  • megbeszélések vagy közös tárgyalások a földönkívüliekkel
  • különleges energiafegyverek kifejlesztése (például a „csillagháborús” SDI programhoz)
  • időjárás-irányítás kifejlesztése
  • egy állítólagos, háttérből manipuláló világkormánnyal kapcsolatos tevékenységek
  • egyes terjesztések szerint állati kísérleteket (giliszta) folytatnak a lezuhant űrhajókban talált idegen testekből kinyert anyaggal. Gusztusos. Bizonyosan halott űrlényekben turkálnak.

1016579_508526742547592_429807712_n

Egyesek szerint a Groom Lake alatt hatalmas földalatti bázist létesítettek, ahol ezeket a feladatokat látják el.

Én személy szerint eléggé megosztott álláspontot képviselek ebben a témában. A fenti véleményem mellett, nyilvánvalónak tartom, ha folynak is ilyen kísérletek a körzetben, azt semmiképp sem hoznák a köznép tudtára. Káoszt és pusztulást hozna, de főleg félelmet. Mindenki tart kicsit az UFO-któl, akár barátságosak, akár nem.

Rengeteg élmény és beszámoló kering a neten. Érdekes, hogy a legtöbb lény nagyfejű, nagy szemű, és kis szájú.

Alapos tudományos vizsgálatok nem találtak bizonyítékot kis barátaink létezésére, de nyilvánvaló az is, hogy a sok bejelentett UFO-észlelés sem mind lehet retardáltak kinyilatkoztatása. Erre keresett választ dr. Susan Clancy, az amerikai Harvard Egyetemen tanító pszichológus. Kutatási eredményeit könyvben (Abducted: How People Come to Believe They Were Kidnapped by Aliens, Harvard University Press, 2005) foglalta össze.

A doktornő szerint leginkább a paranormális jelenség szerelmesei élik át ezeket a bizarr találkozókat, hipnotizálás során pedig könnyen előidézhetők a fura mesék szülöttei. Emellett természetesen a média és a filmek világa is befolyásoló tényező. Földönkívüliekről szóló filmek után ugrásszerűen megnő a kis kirándulások száma. Érdekes…

Persze a találkozások nagy részét a tudatalatti generálja, és biztosak lehetünk abban is, hogy vannak még értelmes lények a számtalan csillagrendszerben. Elgondolkodtató dolgok ezek, de kizárt, hogy az emberiség higgadtan és ép ésszel tudná kezelni azt, ha kiderülne, mégis vannak kapcsolatok köztünk és a földönkívüliek között, hiszen félünk a változástól, és az új dolgok megismerésétől.

További cikkek
Top