Buliajánló
2016. 08. 25. - Abel

GT útmutató kezdőknek – vegyétek fel a rezgést!

Kedves újonnan felvételt nyert gólyák! Ez a cikk főleg azoknak van címezve, akik nem tudták megállni a gólyatáborra való jelentkezést, és bevállalják ezt a 3 feledhetetlen napot. Ez nem mindig lesz könnyű és felhőtlen, az viszont biztos, hogy utólag visszatekintve még senki se bánta meg a részvételt, és mindenki visszavágyik újra meg újra. Ebben a cikkben a legfontosabb GT kellékeket fogom összegyűjteni, azokat a dolgokat, amiket lehetőleg ne hagyjatok otthon!

A csapatod adott színének megfelelő ruhadarabok

Bár kapni fogtok egyen pólót és valószínűleg a szüleitek is gondoskodni fognak az adott színű ruhadarabokról, kellékekről, pántokról, rongyokról, de azért ti is hozzatok magatokkal minél több ilyen kiegészítőt, hiszen annál hatásosabbak lesztek.

gt sárga

Száraz ruha

A gólyatáborokban elég sok minden megtörténhet, furcsa, néhol bizarr feladatok, random emberek még randomabb szituációkban, a medencében őrjöngő, fiúk, lányok sokszor fürdőruhában, de előfordulhat, hogy rendes ruhában vagy anélkül. De ha esetleg a bulizós szettedbe kerültél bele a medencébe (sok okból kifolyólag történhet ez meg), a kijövetel után már nem lesz olyan jó időtöltés vizes ruhában tolni végig az estét, nem beszélve az egyéb:  „1l whiskey vödörrel öntött le az a barom” szitukról, szóval jobb, ha van nálad elegendő váltás ruha.

gt starnd

 Az “elengedhetetlen” strand trió

A három legfontosabb strandkellék ami nélkül nem indulhatunk el semmilyen -egy teli kádnál nagyobb- víztömeghez:

  1. Fürdőruha minden formában! A medencés őrjöngéshez, és egyéb feladatokhoz. Bár nem utolsó húzás egy sport feliratú boxerben végigtolni a 3 napot.
  2. Megfelelő méretű, de semmiképpen a legjobb, Ankarából hozott kedvenc törölközőnk, hiszen számos dolognak lesz kitéve, mivel a játékok során előfordulhatnak bár folyékony, de semmiféleképpen sem vízszerű dolgok.
  3. Az elengedhetetlen tanga, türkiz Adidas és leszakadó elejű csoda pacskerek. Nem kell mindig a cipő le- és felvételével bajlódni, minden feladat megoldható bennük, és persze a medence szélénél sincs biztonságosabb társ, mint a strandpapucsunk. 

Napkera

Legalább 2, de jobb ha 3 napszemüveget is hozol magaddal. Kell egy komoly és egy bulizós is, na meg számolj vele, lehet már az első nap után valamelyiket el fogod hagyni. Napszemüveg nélkül hogyan hesszelnéd a másik csapatban lévő hölgyeményt, úgy hogy azt ne vágja le mindenki?

gt444

. Tisztálkodási/fájdalomcsillapító szerek

 Sokan végig viszik a táborokat ezek nélkül és nem mondom, hogy ez elítélendő, de itt egy kicsit extrémebb szituációkba kerülhetsz, mint az eddigi táboraid során. Nem mindegyik feladat lesz mentes attól, hogy bepiszkold önmagad, ami után nem árt ha valamivel tisztálkodni is tudsz.

A másnaposság eléggé rosszkor fog jönni mikor nem lesz arra időd, hogy kipihend magad. Ha van valami gyógyszer, amiről tudod, hogy elengedhetetlen számodra 3 ilyen húzós napra, azt se hagyd otthon. Torokfájásra és fejfájásra mindenképp hozz valamit!

Minden, ami hülyeség

Egy csapatra felfigyelnek, ha teljesen indokolatlan kellékekkel vonulnak, csinálják a játékokat, esetleg még az ebédlőbe is hurcolják magukkal azokat. Az biztosan csak előny lehet, ha egy csapat kitűnik a többi közül ilyen téren, és az esti bulikban is könnyebb lesz az ismerkedés, ha téged már megjegyeztek a dilid miatt. Tehát bármennyire is fölöslegesnek tűnik, de még szoríts helyet annak a Lehel bojlernak a bőröndödben!

végés

Mindezek felett a legeslegfontosabb dolog, amit hoznod kell magaddal, az a nyitottság és a befogadás, és persze egy kis jókedv sem árt. Gondolom ezt már 100-szor hallottátok és mindenki elmondta már, de azért én is elmondom, hogy ez a 3 nap valóban meghatározza a további külkeres éveiteket. Ha nem is feltétlen az egészet, de az első fél-1 évet teljesen biztosan. És mi tényleg azon vagyunk és leszünk szervezők, mentorok és állomásfőnökök, hogy jól teljen, és felejthetetlen legyen Nektek az idei GT.

Mi már alig várjuk, hogy találkozhassunk lent az ezüst parton. Addig is itt egy kis hangulat montázs a tavalyi megőrülésről, vegyétek fel a rezgést!

További cikkek
Top