Buliajánló
2015. 08. 14. - Reka

Gólyatábor, jövünk!

 

Kedves Külkeres Gólyák!

Végre kiderült, hogy felvételt nyertetek közénk, gratulálunk mindenkinek! Bizton állíthatom, hogy felejthetetlen élmények és évek állnak előttetek. A hivatalos levelek, tennivalók, regisztrációk forgatagában azonban a legeslegfontosabb a 2015-ös gólyatábor! Voltak ugyan rémhírek és mendemondák, hogy idén nem avathatunk titeket hivatalos külkeressé, de most hatalmas örömmel oszlatom el ezeket: sok szeretettel várunk titeket augusztus 28-tól Siófokon, egy 3 napig tartó hatalmas bulira!

Először is szeretnénk leszögezni, hogy ne féljetek jelentkezni és eljönni. A tavalyi rettenetes botrányok biztosan a frászt hozták rátok is, de a külkeres gólyatáborokban nincs mitől tartanotok! Végig a legnagyobb biztonságban lesztek, mindannyian figyelni fogunk rátok.

A gólyacsapatotokban lesz egy anyukátok és egy apukátok, akik végig segíteni fognak nektek mindenben, így soha nem fogtok egyedül maradni, a csapat, mint egy kis család mindig együtt mozog. Így hát semmi okotok az aggodalomra, bátran jelentkezzetek!

gt

Ezen kívül szeretnék egy kis segítséget nyújtani számotokra, hogy mit is hozzatok magatokkal, mivel készüljetek a gólyatáborra!

1. Értékek, elektromos kütyük

Na ezek azok a dolgok, amikre semmi szükségetek nem lesz! Laptop, drága telefon, értékes holmiknak semmi helye a gólyatáborban. Először is, mert esélyetek sem lesz unatkozni és nyomogatni, másodszor pedig, mert könnyen elhagyható, megsérül, elromlik. Felesleges para faktor, képeket pedig majd mi készítünk rólatok dögivel!

gtm

2. Készpénz vs bankkártya

Remélem mindenkinek egyértelmű, hogy a bankkártyát otthon hagyja a fiók mélyén. Sok pénzt amúgy sem tudsz elkölteni a GT-ben, ugyanis nincs a tábor területén bolt, az életet mentő hotdogos kocsiban pedig csak a készpénz játszik.

3. Iratok, bérletek

Mindenképpen legyen nálatok a személyitek, amivel igazolni tudjátok magatokat. Ezen kívül a legjobb, ha már a vonatállomáson megveszitek a jegyet a haza útra is. Ezeket tegyétek a bőrönd mélyére, egy biztos helyre, hogy véletlenül se tudjátok elhagyni, különben a hazajutást máshogy kell megoldani.

gtn

4. Milyen ruhában menjek?

Leginkább kényelmesben. Nyilván mindenki jól akar kinézni, de arra ott vannak a bulik. A gólyatáborban felejtsétek el a strasszos sarukat és a drága ruhákat. A legjobb, ha hoztok magatokkal “játszós” cuccot is, egy-két feladatnál nagyon hasznos.
Alap darab még a fürdőruha, törölköző, melegebb ruha, de jól jönnek a furcsa kiegészítők is, amik akár pluszpontot is érhetnek. Amúgy szinte mindegy mit hoztok, úgyis végig az a Külker GT-s póló lesz rajtatok, ami a csapat színében pompázik majd!

gtd

5. Jókedvet, energiát, HANGOT

Na ezek azok a “dolgok”, amikre a legnagyobb szükségetek lesz. De ezt majd úgyis meglátjátok ti is, nagyjából a Déliben való találkozás után 5-6 perccel.

gtw

Mindenkinek kellemes táborozást kívánunk, ne izguljatok, lassan felveszik veletek a kapcsolatot a “szüleitek” és onnantól minden pontos információt megtudhattok tőlük.

További cikkek
Top