Közérdekű
2016. 02. 14. - lamiviki

Filléres Valentin-nap

Ismét eljött az év legszebb/legromantikusabb napja. Mára már, mint minden ünnep, ez is nagyrészt az ajándékozásról szól. Nézzük csak meg közelebbről a dolgokat! Biztos, hogy pénzbe kerülnek ezek az ajándékok? Mit tegyünk, ha nem akarjuk az egész havi fizetésünket erre a napra költeni, de mégis boldoggá akarjuk tenni párunkat? A továbbiakban adunk pár ötletet, amivel feldobhatod ezt a napot pénztárcabarát módon.

Kezdjük a sort a hölgyekkel. Mivel lephetjük meg párunkat, ha nem akarjuk magunkat óriási költségekbe verni?

Főzés: Úgy tartja a mondás „főzni bárki tud”. Akkor próbáld ki! Az sem gond, ha még soha nem próbáltad, épp itt az ideje elkezdeni. Főzz bármit, amit a párod szeret. Tálald minél kreatívabban, a következő fogás már úgy is Te leszel.

Fehérnemű: Szerintem nincs olyan fiú, aki ne indulna be egy szép fehérnemű láttán. Nem lehet ez másképp Valentin-nap sem. Lepd meg! Biztos van olyan titkos darab, amit még nem látott rajtad. Vagy ha már mégis látta mindet, vegyél egy újat, egy kis piros csipke tökéletes lehet, és már le is vetted párodat a lábáról.

Fotók. Minden fiú szeret gyönyörködni a barátnőjében, akkor is, ha éppen nincs mellette. Készíts neki Valentin-napi fotósorozatot. Manapság már mindenki csúcstelefonnal és szuper tükrökkel rendelkezik. Így nem okozhat gondot, és nem kerül semmibe. A kreatívabbak akár naptárat is készíttethetnek belőle. A hatás biztosan nem marad el!

Tánc: Legyetek bátrak! Nézzetek meg pár videót majd próbáljátok utánozni. 30 perc alatt bárkiből táncosnő lehet, majd adjátok elő a szerelmeteknek. Tuti le fog esni az álla!

Közös meccsnézés: Most az egyszer ne zavarjátok, amikor meccset néz. Csak bújjatok oda, nézzétek együtt. Kivételesen ne tegyetek fel roppant fontos kérdéseket, mint például: „Ha a játékosok nadrágján nincs zseb, akkor hová rakják a lapot, amit a bírótól kapnak?” és társai. Ha hagyjátok nyugodtan nézni, Ő lesz a legboldogabb!

Most pedig jöjjenek az urak. Mit adjunk barátnőnknek/feleségünknek/kiszemeltünknek?

Gyűrű: De nem akármilyen! Valentin-napon gyűrűt adni, nagy botorság lenne, hiszen ennél félreérthetőbb nincs. Kivéve, ha ezt a gyűrűt Te magad készítetted. Ha nem vagy ékszerész az se baj, hisz ezt a gyűrűt alufóliából készítsd el. Félreérteni nem fogják, semmibe nem kerül, hisz minden háztartásban van, legalább egy guriga alufólia. Haladók akár egy egész kollekciót is lehozhatnak ebben a koncepcióban. Egyedi, aranyos, mindenki boldog.

Hajtogatás: Bármiféle kreatív módon meghajtogatott szalvéta, papírdarab elnyerheti párunk tetszését, hiszen magunk készítettük és szép emlék marad. Interneten megannyi oldal van, ahol megtanulhatunk szalvétából hattyút, vagy épp matekfüzetből kitépett lapból rózsát hajtogatni. Ezek is megtalálhatók minden lakásban, így egy forintunkba se kerülnek.

Hajókázás: A legtöbb hajóút több ezer forint, kivéve egyet. Ez pedig a BKK Hajó. Nem megy le a Duna deltáig, nem nézhetjük meg Visegrádot, de csodálatos budapesti körutat tehetünk vele, és nem kerül semmibe, hiszen van bérletünk. Ha jól időzítünk, naplementét is lehet nézni, a hajón található bárból pedig kérhetünk 2 pohár pezsgőt, amivel megkoronázzuk a csodálatos együtt töltött napot.

Séta: Csodálatos helyekre juthatunk el két lábon is, ahol romantikázhatunk párunkkal. Budapesten megannyi lehetőség van: Kopaszi-gát, Budai vár, Citadella, vagy ha jó kondiban vagyunk, akár Normafa. Mindegyik hely gyönyörű és biztosan jól érzi majd magát párunk, miközben mi egy forintot sem költöttünk.

Művirág: Egy ajándékkártyával, amin a következő szöveg áll: „Szerelmünk addig tart, amíg az utolsó szirma le nem esik.” Hatalmas ötlet! Biztos a csábítás, párunk a nyakunkba ugrik, és meg is oldódott a Valentin-nap.

Reméljük tudtunk segíteni egyszerű ötleteinkkel ebben a nagy Valentin-napi forgatagban, hiszen nem mindig a legdrágább dolgok a legértékesebbek! Kevés pénzzel, de annál több kreativitással is széppé tudjuk tenni ezt a napot.

Boldog Valentin-napot!

Lami & Dóber

További cikkek
Top