Diákszervi
2013. 10. 18. - beatrixpentek

eXperience – Mert egy nyakkendő még nem elég a sikerhez…

Ismét lehet jelentkezni az AIESEC kultúraközi programjára! A jelentkezőknek lehetőségük nyílik egy 6-8 hetes projektben részt venni, ami elsősorban II. és III. éves kereskedelem és marketing, illetve nemzetközi gazdálkodás szakos hallgatóknak a legrelevánsabb, de emellett bármilyen szakon tanuló diákoknak hasznos tapasztalatot ad.

„A mai világban egy egyszerű diploma még nem elég. A munkaadók sokszor azt nézik, hogy milyen gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk. Ehhez a programunk tökéletes lehetőséget ad arra, hogy kipróbáld magadat nemzetközi környezetben, új kultúrákkal ismerkedj meg, gyakorlati tapasztalatot szerezz és mindemellett a nyelvtudásodat is fejleszd. Nem utolsó sorban plusz pontot jelenthet az önéletrajzodban.”- mondja Gyuris Dorka az AIESEC marketingért felelős alelnöke.

A kultúraközi program keretein belül lehetőséged adódik kipróbálni magad pénzügyi és marketing területeken vagy akár tréningtartásban. Mindemellett nemzetközi barátokra tehetsz szert. Közép-Európa országain belül elutazhatsz Olaszországba, Lengyelországba, Törökországba, vagy Görögországba, de akár a távolabbi országokba, mint például India vagy Kína illetve Brazíliába is betekintés nyerhetsz. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget és jelentkezz október 27-ig az: internship.aiesec.hu oldalon!

Bővebb információkért látogass el a kulker.aiesec.hu oldalra vagy gyere be a K. I. 05-be, ahol megválaszoljuk a benned felmerülő kérdéseket!

További cikkek
Top