BGE
2018. 11. 18. - Kovács Tímea

Egy kis adrenalinlöket a hétvégére

Ki ne szeretne néha kiszakadni a hétköznapok egyhangúságából, hogy új dolgokat próbáljon ki? A megszokott dolgaink miatt hajlamosak vagyunk elkényelmesedni, és ez sokszor magával hozza a lustaságot is. Mindenki tudja, hogy a húszas éveinkben vagyunk szinte a legaktívabbak, de valljuk be, mind hazudtuk már, hogy épp most kell otthon maradnunk, mert sajnos senki más nem fogja meglocsolni azokat a virágokat, vagy hogy fekvő betegek lettünk fél óra leforgása alatt, csak hogy ne kelljen kimozdulni. Persze ez normális, hogy néha punnyadós kedvünk van, de jó ha figyelsz rá, hogy időnként valami felrázzon ebből az állapotból. Ha épp hasonló cipőben jársz, van egy-két jó program, ami biztosan kizökkent majd a komfortzónádból.

 Balta dobálás

Ez egy extrém módja a feszültség levezetésének, továbbá fejleszti az ügyességedet, koordinációs képességedet. Elsőre talán túl merésznek hangzik, de általában a kezdők is pár dobás után ráéreznek a dologra. Nem csak a fiúknak lehet ez jó kikapcsolódás, a lányok is nagyon élvezik, csapatban pedig még izgalmasabb a játék. A sportág Kanadában terjedt el először a Földön, azóta több tucat balta dobálós hely nyílt ott és a déli szomszédban, az Egyesült Államokban is. Hazánkban még kevésbé ismert, így tökéletes, ha valami új, egyedi programot kerestek.

A játék menete:

Ebben a sportban egyénileg és csapatban is lehet játszani. A szabályok szerint körversenyről van szó, tehát mindenki saját körén belül dobhat baltájával, játékostársát követve.  Kipróbálhatjátok a világverseny-szabályt, de játszhattok egy egyszerűbb verziót is.

Főbb infók:

Árak:

2.490.- HUF/fő/óra 10 főtől

2.990.- HUF/fő/óra 5-10 fő esetén

3.490.- HUF /fő/óra 1-4 fő esetén

(fizetés csak készpénzben)

A nyitva tartásról e-mailben érdeklődj az info@baltadobalas.hu e-mail címen.

Cím: Budapest 1146, Ajtósi Dürer Sor 19.

Cyber jump

Ez a program már közismertebb, hiszen az elmúlt időben egyre több helyszínen nyílik népszerűségének köszönhetően. Amikor először ide beléptem, az az érzés fogott el, mint amikor gyerekként beléptem egy játszóházba. Mondhatni ez a felnőtteknek alkotott játszóház. Tele van színes szivacsokkal, trambulinokkal, labdákkal, mászófallal. Garantáltan jól fogod magad érezni, ráadásul játék közben csak úgy égnek a kalóriák. A pozitívumokhoz még hozzá kell tenni, hogy a Cyberjump Trambulin Park több, mint 3000 négyzetméteres területével Európa legnagyobb trambulin létesítményei közé tartozik, így hatalmas teret is kapsz a mozgáshoz. A helyszín alkalmas születésnapok vagy egyéb rendezvények lebonyolítására is. A Park része továbbá egy bisztró, és a várakozók számára a cyberjump lounge.

A játékok:

Dodge ball, Bossaball, Nyílt trambulin pálya, Slackline, Slamball pálya, High performance aréna, Ninja warrior pálya, Battle beam pálya, Szivacsmedence, Big Bagjump, Interaktív fal, Mászófal

Főbb infók:

Árak:

1 órás jegyár 2500 Ft/Fő

2 órás jegyár 4500 Ft/Fő

Friday night jump (2 órás jegy) 4500 Ft/Fő

Nyitvatartás:

Hétfő, Kedd: 13-21 óráig

Szerda, Csütörtök: 10-21 óráig

Péntek: 10-23 óráig

Péntek Friday Night Jump: 20-23 óráig

Szombat: 9-22 óráig

Vasárnap: 9-21 óráig

Cím: Budapest 1117, Hengermalom út 19.

Társa’s játék bár

Végül egy kicsit lazább, de annál élvezhetőbb program. Ez a bár egy nem hétköznapi programot kínál az odalátogatóknak, itt ugyanis fogyasztás közben társasozni lehet. Több, mint 200 kiállított játék közül lehet válogatni és kipróbálni őket, és köztük néhány  társasjáték akár meg is vásárolható. Az egyszerű kártyajátéktól kezdve található több órás kalandjáték is a kínálatban. A játékmesterek segítenek eligazodni a játékok között, ha nem tudtok dönteni vagy, ha ajánlani kell valamit. Tökéletes választás egy hétvége feldobásához a barátokkal egy jó ital mellett.

Főbb infók:

Programlehetőségek:

A Társa ‘s Játék Bár rendezvényekre és csapatépítő tréningekre több, nem mindennapi programot kínál cégek, nagyobb társaságok számára.

A játékok: Kvíz Est, 5 érzék kvíz, Társasjáték Est, Társasjáték Rodeó, A Kulcs, Önismeret, Activity Party

Árak:

800 Ft, amiből 400 Ft lefogyasztható. Asztalfoglalás nélkül 3, asztalfoglalással 4 órára szól a belépő. Utána is lehet maradni, de az még 400 Ft-ba kerül.

Nyitvatartás:

Kedd – Csütörtök: 15:00 – 23:00

Péntek: 15:00 – 00:00

Szombat: 12:00 – 00:00

Vasárnap: 12:00 – 22:00

Cím: Katona József utca 21. Budapest XIII. kerület

E-mail: tarsasjatekbar@gmail.com

További cikkek
Top