Szubjektív
2014. 10. 28. - MGabor

Csússz szét a Snowattacken – ingyen roaming a Vodafonetól

Közös munkába kezdett a Meex és Vodafone csapata.  A Meex már nem csak kedvezményes Sziget diákjegyeket és utazásokat kínál, hanem telekommunikációs szolgáltatásokat is.

A két cég első közös ajánlata a Snowattack Vodafone RED csomag, mely lehetőséget ad minden olyan hazai fiatalnak, aki a Snowattacket választja a téli vakációja helyszínéül és Vodafone RED előfizetése van, vagy a Meex-en keresztül vásárol Vodafone RED előfizetést, hogy a telelés során ingyen használják a roaming szolgáltatásukat, az Európa napijegyet.  Nekik már nem kell aggódniuk, ha sokat fecseg a barát/barátnő, vagy esetleg felvonózás közben megszakad a Facebook chat.

Azoknak sem lehet oka az aggodalomra, akik nem kikapcsolódásra, hanem IT kütyükre és okostelefonokra költenék a félretett zsebpénzüket. Látogassatok el a www.telco.meex.hu oldalra, mely pénztárcabarát ajánlatokkal vár minden hazai diákot. Havonta megújuló telefon- és tablet-diákajánlatok várnak Titeket, akár 10.000 Ft kedvezménnyel.

Figyeljétek a Meex oldalát, a meex.hu-t, mert ez csak a kezdet, a következő hónapokban még rengeteg meglepetéssel készülnek.

unnamed
További infó:

www.snowattack.hu

www.telco.meex.hu

www.meex.hu

További cikkek
Top