Sport
2013. 04. 01. - Feta

Cokeball – II. Egyetemi kidobós kupa

Kínai tornacipő nyikorog a parkettán, a tornadresszes lányok fölött fürtökben lógnak a cimborák a bordásfalon, pulzusod metronómra jár, lüktet és érzed: ez a dobás minden reményed. A testnevelés órák monoton folyamát pillanatok alatt törte meg a kidobós izgalma. A labdák, akár csak a repeszek repültek a termen át, a játék pillanatok alatt emelt fel vagy taszított le kicsengetésig.

A Cokeball  idén második alkalommal hozza vissza az igazi, “old school” kidobósozások hangulatát a felsőoktatás nebulóinak. Az atmoszféra ismerős, a körítés szinte az elvetemültebb egyetemi bulikat idézi. Extrém jelmezek, pom-pom lányok, hírnév. Egyetemisták, főiskolások az ország különböző szegleteiből küzdenek, hogy a végén elfoglalhassák a trónt és megkaparintsák a dobogó legfelső fokát.

A körből Mi se maradunk ki, hiszen az április 8-án 12.00 órakor esedékes budapesti selejtezőn 2 külkeres csapat is képviseli intézményünket, remélhetőleg tisztes helytállással. A csapatok minden szurkolni vágyót szeretettel és nagy reményekkel várnak az 1089. Vajda Péter utca 38. szám alatt található Építők Sportcsarnokban.  Akinek van ideje és szívesen buzdítaná ifjainkat “dobja ki” magát.

Külkeres csapatok is részt vesznek a kupán, a szurkolói táborhoz itt tudsz csatlakozni.

 Írta: Schwarczi

További cikkek
Top